Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна Солянка/Морозюк покинув київське «Динамо» на півроку. Чим він запам'ятався вболівальникам ?

Морозюк покинув київське «Динамо» на півроку. Чим він запам'ятався вболівальникам ?

Півзахисник київського «Динамо» Микола Морозюк на півроку став гравцем турецького «Різеспору». Позбавлення від баласту чи чергова помилка?

Автор — Алексей_23
10 января 2019, 20:11
2

 

Фото - Денис Руденко, Footboom

 

 

 

 

Сьогодні стало відомо, що півзахисник київського «Динамо» Микола Морозюк на півроку стане гравцем турецького «Різеспору». Варто додати, що новий клуб футболіста займає останнє місце у турецькій суперлізі. В нинішньому сезоні, в усіх турнірах, Морозюк провів за біло-синіх 19 матчів, у яких забив один 

У соцмережах такою арендою переважно задоволені. Відомий фанатський телеграм – канал київського «Динамо»  прокоментував перехід півзахисника так : «Избавление от балласта - тоже усиление» .

 

З цими словами важко не погодитися. Не перший рік в бік футболіста можна почути багато критики ( небезпідставної ) щодо його гри за київський клуб. Відразу ж згадується його «ляп» у матчі з «Ворсклою» у сезоні 2016/2017. Тоді Морозюк віддав необережний пас назад на Шовкоського, який перехопив Коломоєць та відкрив рахунок у поєдинку.

Після матчу, Морозюка в соцмережах нещадно «хейтили» ( а головне було за що ж !) , проте на захист Миколи стала його жінка, Ірина Морозюк, яка в зрозумілій формі пояснила як потрібно вболівати, де тримати свій рот, а критиків назвала «гі**омісами».

 

Після таких словечок, усі почали ще більш прискіпливо ставитися до гри 9-го номеру киян. В результаті, ми були свідками невпевненої гри, «привозів» ще два роки. Наприклад, у останньому матчі проти «Шахтаря» Морозюку знадобилось менше двох хвилин, щоб зіграти ключову роль в атаці суперника.

 

Потрібно визнати, що Микола Морозюк непоганий гравець, але гравець нижчого рівня, чим звикли бачити в «Динамо», тому за такий довгий період Микола запам’ятався вболівальникам біло-синіх кількома красивими штрафними та численними привозами.

 

В кінці хотілося б додати слова заступника головного редактора журналу «Футбол» Андрія Шахова: « Перший з непотрібних гравців йде. Насправді давно пора. «Янг Бойз», «Шахтар», коли йому і двох хвилин вистачило, і інші численні привози не забуваються. Думаю, поки запасним у Кендзьори стане Кравченко, а там і Тимчик повернеться, так що проблеми на цій позиції не проглядаються. А новина дуже приємна. Чекаємо продовження банкету», - заявив експерт.

 

Залишається лише побажати Миколі удачі та розвитку футбольної кар’єри.

 

Другие посты блога

Все посты