Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна girl/Стара Синьйора перемагає в лотерею. Ювентус 1:1 (4:3) Інтер. Огляд матчу

Стара Синьйора перемагає в лотерею. Ювентус 1:1 (4:3) Інтер. Огляд матчу

Перший тайм виграв Інтер, другий - Ювентус, а футбольна удача стала на сторону «б’янконері».

Автор — Яна Пікож
25 июля 2019, 17:22
Стара Синьйора перемагає в лотерею. Ювентус 1:1 (4:3) Інтер. Огляд матчу

У Китаї в рамках International Champions Cup зустрілися два чи не найпринциповіших суперники з Італії - Ювентус грав з Інтером. Нарешті ми дочекалися дуелі Мауріціо Саррі та Антоніо Конте.

Свої перші матчі на турнірі і "б'янконері", і "нерадзуррі" програли англійським командам - Тоттенхему та Манчестер Юнайтед відповідно. Це означає, що обидві команди повинні були вийти на поєдинок налаштованими лише на перемогу. Не гоже таким командам програвати вже два матчі підряд.

Гра вийшла достатньо цікавою та непередбачуваною, тому давайте про це і поговоримо.

Ювентус 1:1 (4:3) Інтер (Роналду 68 - де Лігт (а) 10)

Склад Ювентуса: Щесний - Де Шильйо, Бонуччі, де Лігт, Канселу - Матьюіді, Пьяніч, Рабйо - Роналду, Ігуаїн, Бернардескі

Склад Інтера: Хандановіч - Д'Амброзіо, де Врей, Шкриньяр - Кандрева, Гальярдіні, Брозовіч, Сенсі, Далберт - Еспозіто, Перішич

Перший тайм був абсолютно за Інтером. Гравці цієї команди стартували з активного пресингу, з яким Ювентус на перших порах поки добре справлявся. Уже на перших хвилинах Стефано Сенсі хотів забивати гол (закрутив м'яч під перекладину, Щесний врятував), проте ця честь дісталася юному Маттейсу де Лігту. Голандець забив автогол.

Мауріціо Саррі після матчу так говорив про цей епізод: "Маттейс де Лігт грав у гіршому відрізку у виконанні нашої команди, але в цьому немає його провини". Як бачимо, тренер Ювентуса відреагував на цей момент аж ніяк не негативно.

Невгамовний Сенсі одразу після того, як відмітився де Лігт, також хотів забивати, але м'яч пролетів поруч зі штангою.

На 15 хвилині у Ювентуса трапився чи не найперший шанс забити в цьому матчі - Роналду заробив штрафний і Пьяніч пішов його виконувати. Не пощастило, тому що захист Інтера зіграв неймовірно якісно.

У Юве в першому таймі атака зовсім не йшла. "Б'янконері" обмежувалися навісами та закиданнями. Це не створювало ніякої роботи для захисників "нерадзуррі".

Гра йшла повільно через погодні умови. Китайська спека дуже стомила футболістів італійських команд. Після перерви на водопій ніхто не намагався бити по воротам, сил не було.

Під кінець тайму Брозовіч після перехоплення в центрі поля все ж таки побіг забивати, проте Щенсний витягнув м'яч з нижнього кута.

По перерві тренери обох команд провели декілька замін. Саррі випустив на поле Буффона замість Щесного, Манджукіча замість Ігуаїна (який у цій грі не запам'ятався особисто мені нічим) і Демірала замість де Лігта. Конте обмежився заміною Хандановіча на Паделлі.

Скоріше всього, Мауріціо Саррі зі своїми футболістами провів певну виховну роботу, тому що Ювентус першого тайму та Ювентус другого виглядали як дві різні команди. Футболісти пішли в атаку, в пресинг. не давали спокійного життя гравцям Інтера. Більше не було комбінацій у "нерадзуррі", хоча перша половина поєдинку була повністю заповнена ними.

По ходу гри тренер Юве замінив Міралема Пьяніча на Емре Джана і сталося те, чого ювентіні чекали увесь цей час - Роналду забив гол. Зі штрафного, який сам же і заробив.

Інтер абсолютно розгубився, Антоніо Конте виглядав надто нервовим та емоційним. У його підопічних не складалось і не вдавалось взагалі нічого. Не допомогли навіть свіженькі Борха Валеро, Георге Пушкаш та Жоау Маріу.

Емре Джан зробив спробу красиво забити через себе після навісу Роналду, але щось пішло не так і турецький німець промахнувся.

Під кінець гри обидві команди розслабились. Усі дозволили собі спокійно дочекатися серії післяматчевих пенальті.

Сейв Буффона. Гол Канселу. Гол Пушкаша. Гол Роналду. Другий сейв Буффона. Гол Джана. Гол Маріу. Промах Рабйо. Гол Барелли. Промах Бернардескі. Третій сейв Буффона. Гол Демірала. Фінальний свисток. Перемога Ювентуса. 

А ви дивилися матч Ювентус - Інтер? Які думки щодо нього маєте? Запрошую поділитися в коментарях зі мною та іншими читачами! Дякую за приділену моєму матеріалу увагу.

*************

P.S. Якщо ви помітили якісь недоліки в пості - без ніяких "укорів" совісті можете мене повідомити про них. Я, як починаючий блогер, рада будь-яким зауваженням, порадам та критиці (тільки якщо це все по ділу, звичайно).