Tribuna/Футбол/Блоги/Габсбурги, пиво і футбол/Голос країни по-футбольному

Голос країни по-футбольному

Хелоу, з вами троянець. Поспіваємо?

Автор — TRoya tyt
21 июля 2019, 23:22
5
Голос країни по-футбольному

Перший етап. Летс гоу.

Спів – ним можна закохати, відлякнути, налаштувати на подвиг. Футбольні фанати перетворили його не тільки в мистецтво, а й в мотивацію, висловлення незадоволення, пам’ять та повагу.

Ультра, та й просто не байдужі до футболу люди називають це явище чантом. В простому розумінні «chant» - розспів, заспів чогось коротко, з частинами, які повторяються. Має певне відношення до церкви, бо так англо-сакси читають псалми.(Читати лютерани, протестанти, католики – прим.ред.)

То чому б не згадати найцікавіші чанти АПЛ сезону 2018/2019?

Їх добірка чекає вас через 3…2…1. Запеваййй.

Перший, та найбільш пам’ятний для мене «Fuck Sarriball». А все почалось з Борнмута, якому аристократи попали 4-0, дивно, що саме вишні розпочали цей торт, а не закінчили своєю присутністю. Далі 6-0 від Сіті та 2-0 від МЮ. Фанати Челсі вміють в музичну підтримку, чи не так Пане Абрамович?

Тепер перейдемо до пташок, Кардіфф Сіті і їх ластівка, яка полетіла у небо. Чант про Емільяно Салу. Тут я обійдусь без коментарів.

Чант про на найпопулярнішу шотландську марку, і ця машина – Енді Робертсон. Видав найкращі 180 хвилин проти Баварії, що і зародило цю простісіньку пісню на Енфілді і її використання вже на матчах Ліги найбагатшого лева. «Oh, Andy Andy Robertson»

Пісня про колеса, і ні це не реп Ліл Пампа і інших з нової школи, це Сульшер та його невмирущий МЮ у виіздних матчах.(P.S. – правда після чанту щось манчестерський движок почав барахлити і не захотів заводитись протягом довгого часу або просто у всьому винен Поль Поґба, а що Моуру можна, а мені ні?) «Ole's at the wheel» до вашої уваги. Меми також пережили еру розквіту, навіть 422oons зробили пародію. "Чортові дияволи, це все промисел Вудворда" - думки фанатів Челсі та Сіті після популярності мему.

Китайці залізли і сюди. Так сказав мій тато про цей чант-мрію. А якщо серйозно за рівнем крутості цей чант добив планку – вау, тут є згадка про Китай, але це не підтробка, неймовірно.(Відсилочки до слів чанту) Вулвз і їхнє «Nuno had a dream».

Трошки самоіронії або правду-матку кажуть фани Хаддерсфілду. Узагалі самостьоб не поширений серед фанів, особливо синіх(фани Сіті не бомбіть, прошу), але тер’єри задали планку на роки вперед.«We’re on our way to the championship» версія , яка зародилась з хіта «We’re on our way to the Premier League». Запис переробленого хіта зник з твіттера першозавантажувача, здогадайтеся чому?Правильно, авторські права, хрін зрозумієш цих англійців, чесно. Але один друг скинув скрін цього чувака з текстом чанту, що вже є добре. P.S. Схоже на те, що користувача взагалі заблокували. Як казали відомі люди: «Класна у вас тут ліга»

Тримати палац важко, а підтримувати Пелес ще гірше, коли за вас грає кращий форвард галактики – Бентеке , цей чант є промінчиком світла серед темних шансів Кристалів потрапити до ЄК.

«We support the Palace»

Самостраждання замовляли? Фани Евертона – як вони самі вважають мають величезну історію, бо їх чант прямо таки кричить : «Допоможіть в нас стара команда, яка грає наче зараз 60-ті». Але ні, це 2019 і у вас Фабіан Делф. «It’s a grand old team to play for» .

(Примітка - чант старий, нове життя отримав після матчу з Ліверпулем, який закінчився 0-0).

На цьому моя весела та колоритна підбірка підйшла до кінця. Коротко, критично, смішно, сумно – описуйте будь-як. Та мені сподобалось шукати матеріали та слухати англійські баси, які можливо колись вкраде Мартін Гарікс , не вперше ж.

Любіть цю гру