Tribuna/Футбол/Блоги/Габсбурги, пиво і футбол/Записки в футболі або чому карточка з каракулями має значення

Записки в футболі або чому карточка з каракулями має значення

Пиши та читай , або як записки змінили історію великих матчів.

Автор — TRoya tyt
14 июля 2019, 23:55
6
Записки в футболі або чому карточка з каракулями має значення

Пиши та читай , або як записки змінили історію великих матчів.

Записка – простий інструмент донести свою думку або поширити якусь інформацію. Для людей є буденністю. А якщо я вам скажу , що записка здатна змінити хід поєдинку або історію цілої гри?Футбол настільки дивна та швидка гра , що один запис дає перевагу , а інший може зламати гру. Тепер перейдемо до записок , які назавжди будуть в моїй пам’яті футбольного фаната.

  • Записка Рональда Кумана Вірджилу Ван Дейку. Рахунок 1-2 , матч близький до завершення , і тут центральний захисник стає стовпом нападу та забиває рятівний гол на 90 хвилині матчу. А все вирішив клаптик паперу.
  • Записи аргентинського кіпера Серхіо Ромеро. Використав рукавички не тільки як основну амуніцію гравця , а й для нанесення шпаргалки. В результаті перед кожним ударом поглядав на рукавицю і взяв 2 удари і затягнув Аргентину в фінал Чемпіонату Світу 2014.
  • Джордан Пікфорд і пляшка з шпаргалкою. Ні , це не ЗНО , це 1/8 ЧС 2018 року і виграна серія пенальті англійців вперше за 20 років.
  • 2006 рік і записка тренера воротарів бундесманшафт(збірної Німеччини) для Йенса Лемана. Перемога над Аргентинцями і продаж шпаргалки через роки за 1.3 мільйона євро. Непогано , як для клаптика паперу.
  • І випадок сезону, що минув. Серія пенальті в 1/8 Кубку Німеччини між дортмундською Борусією і Вердером. Іржі Павленка мав 5 хвилин і витиснув з них усе. Записка з точками ударів гравців Борусії і 2 відбиті удари. Герой матчу та зірка на увесь наступний тиждень.

Також під час гри підказки пишуть : Фавр, Саррі та Гвардіола та інші тренери. Бо бачити можливості для відкриття нових зон та слабкі точки гри і змінювати їх – основа всього футболу.

Але люди, які противляться цьому явищу. Кажучи, що : " Тренер, який пише записки невпевнений в своїй тактиці". Так це має місце бути. А я все ж є прихильником цього, так це послаблює вплив тренера на основну тактику, але показує його грамотність та підкованість у структурній моделі гри. Відчувати простір, час, мислити не на матч, а відрізками - можуть тільки генії. Тому не бачу сенсу казати на біле - чорне, а на чорне - біле.

До скорих зустрічей.

Любіть цю гру.

Лучшее в блогахБольше интересных постов