Tribuna/Футбол/Блоги/Другой взгляд/Комітет арбітрів призначив офіційних осіб на матчі 4-го туру УПЛ

Комітет арбітрів призначив офіційних осіб на матчі 4-го туру УПЛ

І опублікував їх на своєму сайті аж сьогодні о 09:42.

Автор — Julchik
13 августа 2021, 13:29
Комітет арбітрів призначив офіційних осіб на матчі 4-го туру УПЛ

І опублікував їх на своєму сайті аж сьогодні о 09:42.

Так, на сьогоднішньому матчі "Шахтаря" проти "Металіста 1925" у Києві на НСК "Олімпійський" працюватиме арбітр зі Львова Олександр Шандор. На лініях йому допомагатимуть Ярослав Трехліб і Володимир Жарий. Четвертий рефері - Володимир Новохатній.

На матчі "Вереса" проти "Ворскли", що відбудеться завтра у Луцьку на стадіоні "Авангард", працюватиме бригада арбітрів на чолі з дніпрянином Віталієм Романовим. Його асистенти - Євген Петраков і Сергій Приступа. Четвертий арбітр - Роман Блавацький.

На завтрашньому матчі "Зоря" - "Минай", що відбудеться у Запоріжжі на стадіоні "Славутич-Арена" працюватиме арбітр із Київської області Денис Шурман. На лініях йому допомагатимуть асистенти Валентин Куцев та Олександр Холодинський. Четвертий арбітр - Дмитро Панчишин.

"Десну" і "Дніпро-1", що також пройде завтра у Чернігові на стадіоні ім. Ю. Гагаріна розсудить харків'янка Катерина Монзуль. Їй допомагатимуть асистенти Марина Стрілецька та Світлана Грушко. Четвертий арбітр - Анастасія Романюк. До речі, цей матч - єдиний в цьому турі, на якому працюватиме система VAR. За неї відповідатиме киянин Євген Арановський, йому допомагатиме Віктор Матяш.

"Колос" і "Рух", які зустрінуться 15.08.2021 у Ковалівці на стадіоні "Колос", розсудить арбітр із Донецької області Юрій Іванов. Його помічники - Олександр Жуков та Євген Данильченко. Обов'язки четвертого рефері виконуватиме Максим Козиряцький.

Поєдинок між "Львовом" і "Олександрією", що відбудеться 15.08.2021 у Львові на "Арені Львів" працюватиме бригада арбітрів на чолі з Олексієм Деревинським із Хмельницького. Його асистенти - Віталій Сухін та Олександр Павлінов. Четвертий арбітр - мукачівець Ярослав Козик.

Заключний матч 4 туру між "Маріуполем" та "Чорноморцем", що відбудеться 16.08.2021 в Маріуполі на стадіоні ім. Бойка, розсудить Сергій Бойко із Київської області. На лініях йому допомагатимуть Семен Шланчак і Володимир Журибіда. Обов'язки четвертого арбітра виконуватиме Андрій Коваленко.

До речі, вже не вперше УАФ публікує призначення офіційних осіб аккурат у день матчу. Цікаво, коли дізнаються про свої призначення судді?)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

У рідних стінах.
27 февраля 2023, 17:00
Все посты