Tribuna/Ставки/Блоги/Фора ноль/Туреччині нічого втрачати. А Україні?

Туреччині нічого втрачати. А Україні?

Експерти поділились своїми думками на товариський матч Туреччина - Україна. Луческу може піти у відставку, якщо його підопічні невдало зіграють.

Блог — Фора ноль
20 ноября 2018, 12:52
3
Туреччині нічого втрачати. А Україні?

Експерименти продовжуються. Хто отримає другий шанс?

Україна проведе свій останній матч у 2018 році. Ним стане товариська зустріч зі збірною Туреччини. У Мірчі Луческу та його підопічних не найкраще становище, а Шевченко продовжує експериментувати. Що покажуть команди сьогодні ввечері знають експерти.

Прогноз від Ігоря Циганика

«Гра з Україною буде проходити на нездоровому тлі для Туреччини, тому що Мірча Луческу може закінчити з цією командою, якщо невдало зіграє проти України.Що стосується матчу Словаччина - Україна, то, як показала гра, українці були не зовсім налаштовані дати бій словакам. І я впевнений, що в матчі проти Туреччини Шевченко продовжить свої експерименти, ми побачимо багато молодих футболістів, зіграють всі гравці, які були викликані на збір - і Миколенко, і Швед, і Макаренко.Спробую спрогнозувати, що в цьому матчі українці повернуться до тактики 4-3-3 і гра в обороні не буде такою проблемною, як у матчі зі Словаччиною. Думаю, що в стартовому складі з'явиться Андрій Лунін. Ставлю на те, що Україна обов'язково заб'є. Яремчук не грав зі словаками, але я ризикну припустити, що він зіграє проти Туреччини і заб'є гол. Прогнозую, що ця гра закінчиться результативною нічиєю - 1:1», - сказав Циганик у відео FootballHub.

Ставка: Україна заб'є.

Прогноз від Вадима Скічка

«Після розгрому у Словаччині збірна України продовжить своє турне вже товариським матчем у Туреччині. У 2018 році «жовто-блакитні» усі свої товариські матчі зіграли за межами України. Результати були різні, але майже повна відсутність лояльних вболівальників хоч-не-хоч впливала на футболістів негативно. Особливо це було помітно у Генуї під час зустрічі з італійцями. Будьте певні, у Антальї турки будуть не менш гучними. А ще у Шевченка справжні проблеми зі складом, особливо у захисті. Ракицький цей збір пропускає, Кривцов травмувався у Трнаві, а Бурда вже у Туреччині. Терміново довикликали Сватка, який не має досвіду виступів за дорослу збірну. Сам наставник збірної повідомив, що дасть шанси молодим. Однак пара центральних захисників Пластун-Сваток виглядає, м’яко кажучи, незвично та непереконливо. Якщо гратимуть у три центральних оборонці, як у Словаччині, то це може так само сумно закінчитися через відсутінсть досвіду. Степаненко сказав, що досі не знає, за якою схемою Україна діятиме проти Туреччини. Словом, за захист збірної України є серйозні побоювання. Навіть якщо Бойко залишиться у запасі.

А от турки вдома, за підтримки голосистих вболівальників і під тиском від провальних результатів у Лізі Націй мають одразу ж побігти вперед. Їм потрібен якийсь позитив і хоч якась реабілітація за виліт з Ліги В. Мірча Луческу теж під шаленим тиском і налаштовуватиме турків не на товариський матч, а ледь не на вирішальну гру року. Збірна Туреччини не забиває вже впродовж трьох матчів поспіль. Це має нарешті припинитися, навіть без травмованого Чалханоглу. Гадаю господарі зможуть забити вже у першій половині гри, допоки тиск трибун буде максимальним, а українці ще не пристосуються до незвичного складу збірної», - наводить слова журналіста Рейтинг Букмекерів.

Ставка: Туреччина заб'є в першому таймі.

Прогноз від Роберто Моралеса

«У турків достатньо індивідуалістична команда, я не побачив у них якісної командной гри. Але величезна вірогідність того, що дома вони нашим заб'ють принаймні один гол. У збірної України з'явився фактор розгромної поразки від Словаччини. Сама поразка нічого не варта, але 1:4 - то забагато. Це буде муляти Шевченка, він буде налаштовувати футболістів на якісний футбол. Тому і гол України в цьому поєдинку слід очікувати», - коментатор дав свій прогноз для Footboom.com.

Ставка: обидві заб'ють.

Другие посты блога

Фора ноль на гостей
29 июня 2021, 10:10
1
Все посты