Tribuna/Ставки/Блоги/Фора ноль/Алієв прогнозує перемогу Словаччини. Чи згідні інші експерти?

Алієв прогнозує перемогу Словаччини. Чи згідні інші експерти?

До вже відомих нам телеекспертів та вправних прогнозистів доєдналися нові обличчя. Чи вдасться Олександру Алієву спрогнозувати результат матчу?

Блог — Фора ноль
16 ноября 2018, 19:05
4
Алієв прогнозує перемогу Словаччини. Чи згідні інші експерти?

Експерименти від збірної України. Вчасно?

Українська збірна вже за декілька годин відіграє свій останній матч в Лізі націй. Багато хто не надає цьому великого значення, а для українського вболівальника це чергове свято. Відомі нам українські експерти висловили свої думки щодо гри. Є нові обличчя. Чи зможе збірна завершити виступ в Лізі націй без поразок?

Прогноз від Олександра Алієва

«Гра збірної України імпонує на даному етапі. Думаю, не тільки мені, але й вболівальникам. Новий тренер, нова гра. Для «Синьо-жовтих» матч проти Словаччини вже нічого не означає, адже команда вже вирішила свої турнірні завдання.

Гадаю, що Шевченко в цьому матчі буде експериментувати, тому що незабаром доведеться зіграти товариський матч з Туреччиною. Ми побачимо багато нових імен у складі національної команди. Будуть грати ті гравці, які не брали участь у минулих матчах збірної. На мою думку, обидві команди заб’ють, але Словаччина переможе у цій зустрічі», – сказав Алієв для FootballHub.

Ставка: обидві заб'ють і перемога Словаччини.

Прогноз від Ігоря Циганика

«Чесно кажучи, мені важко щось сказати про цей матч. Не розумію, яким буде склад, цілі та завдання в збірної України. Словакам цей матч теж не дуже принциповий. Пояснюю чому. В останньому турі Ліги націй Словаччина грає з Чехію – цей поєдинок буде набагато важливішим для нашого суперника. Словакам потрібно переграти на виїзді чехів, аби залишитися в дивізіоні.

Сумніваюся, що обидві команди вийдуть на гру як на останній бій. Хочу зробити ставку іншого плану. Вважаю, що в цьому матчі заб’є Яремчук. У майбутньому матчі буде менше відповідальності, тому Роман зіграє розкутіше, проявить себе та відзначиться першим голом за збірну. Вірю в Яремчука.

Шевченко обіцяв експерименти, проте думаю, що нападник «Гента» вийде з перших хвилин. На вістрі особливо й нема кому грати. Так, є Швед і Борячук, однак вони іншого типу нападники», - поділився власним прогнозном ведучий для Рейтингу Букмекерів.

Ставка: Роман Яремчук заб'є впродовж матчу.

Прогноз від Вадима Скічка

«Одразу зазначу, що варіант «тотал менше 2,5 голів» тут видається найбільш імовірним. Та за це дають аж занадто мало, тому треба ускладнити ставку. Україна історично дуже незручний суперник для Словаччини, але у нинішній ситуації українці не рватимть жили бо ж для них усе у групі ЛН вже вирішено. На відміну від господарів поля, які перебувають на межі вильоту з Ліги В. Словакам є що доводити рідним вболівальникам і я переконаний, що вони сторчголов полетять у атаку. До того ж склад у господарів оптимальний, а в Україні можливі певні зміни у складі. Не забуваймо, що не буде основних Ракциького та Ярмоленка. Та й у атаці або Яремчук або зовсім необстріляні Борячук і Швед.

Отже словаки з перших же хвилин мають забрати гру під свій контроль, а українці, як вони це зазвичай роблять у виїзних іграх, діятимуть від суперника. Згадайте хоча б осінні зустрічі у Чехії та Італії. Лише пропустивши Україна починала грати у футбол. Можливо це такий своєрідний стиль, а радше невпевненість. Гадаю закінчити рік без поразок для українців буде вкрай складно. Та навіть якщо вони зможуть не поступитися у Трнаві, то пропустять  першими напевно. Словаччині дуже важливо не повторити помилок зразка зустрічі з Чехією, а позитивний результат додасть їм впевненості перед вирішальною грою у Празі», - цитує слова журналіста Рейтинг Букмекерів.

Ставка: Словаччина заб'є першою.

Прогноз від Роберто Моралеса

«Скажу так: ми повинні перемагати словаків. Сто відсотків, що ми повинні перемагати. Тому що у нас футболісти більш високої якості. Просто футболісти. І у нас кращі позиції - ми говоримо з позиції сили, з позиції того, що ми повинні виграти цей поєдинок. Тому я і кажу, що цей матч ми повинні виграти точно, все інше - це дрібниці, маленькі, дрібні моменти», - сказав Моралес в ефірі Footboom.

Ставка: перемога України.

Прогноз від Артема Франкова

«Нажаль, це буде товариський матч, а він, та ще й за участю збірної України, за визначенням непередбачуваний. Офіційно-то він офіційний - це поєдинок Ліги націй. Але так уже склалося, що збірна України вже зайняла перше місце в групі, і в п'ятницю буде розігруватися вкрай слабкий інтерес: якийсь престиж збірної Словаччини і невеликий, але вельми приємний фінансовий бонус за очки.

Зрозуміло, що будуть зі страшною силою перевіряти молодих. Зрозуміло, що буде збірна без Ярмоленко, Марлоса, і надзвичайно цікаво подивитися, як взагалі ця проблема буде закриватися, і хто вийде на цих позиціях. Гравців у нас вистачає. У нас не вистачає гравців, які гарантовано видадуть гру і результат. Напевно подивимося на Пластуна в центрі оборони. Але потрібно врахувати, що у нас потім ще повністю вже товариський матч з Туреччиною.

Результативність в нашій групі невисока. Особливо у словаків. Навряд чи і в п'ятницю варто очікувати великої кількості м'ячів. Але давайте зробимо поправку і просто вболіватимемо за нашу збірну, ми-то за неї останнім часом дуже здорово увірували», - сказав Франков в ефірі FootBoom.

Ставка: тотал менше 2.5.

Другие посты блога

Фора ноль на гостей
29 июня 2021, 10:10
1
Все посты