Tribuna/Футбол/Блоги/Фора ноль/«Динамо» більше не зможе перемогти «Шахтар». Циганик та Скічко не вірять

«Динамо» більше не зможе перемогти «Шахтар». Циганик та Скічко не вірять

Футбольні експерти поділились власними очікуваннями від «класичного». Хто фаворит, а хто переможе?

Блог — Фора ноль
3 ноября 2018, 15:25
«Динамо» більше не зможе перемогти «Шахтар». Циганик та Скічко не вірять

На думку експертів Фонсека перерве безвиграшну серію.

Вже сьогодні на ОСК «Металіст» пройде чергове «класичне». Постійні учасники Рейтингу Букмекерів залишили свої прогнози на українське дербі. На їх думку, воно як завжди буде принципове. А от як закінчиться, читайте у матеріалі.

Прогноз від Ігоря Циганика

«Динамо» дуже важко даються голи. Не думаю, що киян «прорве» у Харкові. Підстав для зрушень немає. Контратаки можуть бути гострими, але в «Динамо» зараз немає гострого вістря. Таке враження, що воно не заточене.

У «Шахтаря», швидше за все, не буде Марлоса та Тайсона. Степаненко під питанням. Це велика втрата, тому що Тарас більшою мірою відповідає за оборонні функції, які дуже знадобляться проти «Динамо», вигризаючи контратаки та перекриваючи вільні зони.

Поставлю в цьому матчі на нічию. Прогнозую, що обидві команди заб’ють і зустріч завершиться з рахунком 1:1», – цитує ведучого «ПРОФУТБОЛ» Рейтинг Букмекерів.

Ставка: обидві заб’ють

Прогноз від Вадима Скічко

«Неймовірно, але факт: Хацкевич у чемпіонаті жодного разу не програв Фонсеці. Після такого факту слова португальця про те, що білоруський фахівець є сильнішим за нього тренером вже не здаються іронією. Наразі різниця між «Шахтарем» і «Динамо» 5 очок. Якщо «Гірники» у суботу переможуть, то значно полегшать собі завдання у чемпіонаті та зможуть повністю сконцентруватися на Лізі чемпіонів. Мотивація господарів на тлі їхніх невдалих результатів з киянами має бути захмарною, навіть попри відсутність Марлоса та можливе непотрапляння Тайсона у склад.

Гадаю «Динамо» не зможе продовжити свою бездоганну серію проти «Шахтаря» у чемпіонаті. Аж надто вона затягнулася. Цього разу, якщо «Шахтар» реалізує свої нагоди, то переможе. А ще «Біло-синім» дуже бракує стабільності, яка необхідна у матчах рівня дербі. Якщо навіть «Астана» з «Яблонцем» в стані відігратися проти «Динамо», то що вже казати про «Шахтар».

Ставка: перемога Шахтаря

«Ще одна ставка пов’язана, звісно ж, із жовтими картками. Українське класичне здебільшого дарує чимало попереджень. І нехай вас не бентежить минулий матч в УПЛ у Києві, коли було всього 4 жовті картки. Тоді арбітром був лояльний Юрій Можаровьский. У грі за Суперкубок, приміром, було аж 10 ЖК і одне пряме вилучення. Це вже принциповий Костянтин Труханов. У суботу у Харкові працюватиме Віталій Романов, тому я очікую безліч різнокольорових карток. Попередня гра між «Динамо» та «Шахтарем», яку він обслуговував, була у останньому турі минулого сезону та подарувала аж 13 попереджень. І той матч ще й нічого не вирішував, на відміну від суботнього. Отже жовтих карток має бути вдосталь», – поділився власним баченням коментатор телеканалу «2+2» для Рейтингу Букмекерів.

Ставка: тотал більше 7 жовтих карток

Прогноз від Юрій Бакалова

«Кадара дискваліфікували. Багато дискусій на цю тему, але я думаю, що якраз на цій позиції гравця є, ким замінити. А ось втрати у «Шахтаря» Тайсона і Марлоса – на мій погляд, більш відчутні. Все-таки за останній рік Марлос підняв дуже високу планку і тримає її, і від нього дуже багато залежить.

Є ротаційні моменти, начебто є, ким бразильця замінити, але на сьогоднішній день його втрата відчутна. Я думаю, в цій очній зустрічі вдала серія «Динамо» перерветься. Перевага все одно буде у «Шахтаря»», – свій прогноз тренер ФК «Львів» залишив для Рейтингу Букмекерів.

Ставка: перемога Шахтаря

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Фора ноль на гостей
29 июня 2021, 10:10
1
Все посты