Tribuna/Футбол/Блоги/Фора ноль/Франков та Циганик не вірять в перемогу«Динамо» над «Ренном»

Франков та Циганик не вірять в перемогу«Динамо» над «Ренном»

Відомі українські футбольні експерти поділились власними прогнозами на матч «Ренн» - «Динамо». Чого ж нам очуківати?

Блог — Фора ноль
25 октября 2018, 17:23
3
Франков та Циганик не вірять в перемогу«Динамо» над «Ренном»

У «Динамо» ніхтоне вірить. 

Українські футбольні експерти поділились власними очікуваннями від матчу «Ренн» - «Динамо». Думки експертів розділились, але, не дивлячись на це, ніхто не прогнозує перемогу вітчизняної команди. Чи зможуть кияни перевершити очікування? 

Прогноз від Артема Франкова

«Якщо бути серйозними і не жартувати про те, що «Динамо» повторює результати «Шахтаря» в єврокубках, особливо після матчу «Гірників» з «Манчестер Сіті», в якому вони поступилися, то нічого особливого в цьому «Ренні» немає. Середняк чемпіонату Франції у всій красі, навіть ближче до низу турнірної таблиці. Французька команда переживає свої досить серйозні проблеми. Той же Мбайє Ньянг, який міг опинитися у нас, а перейшов в «Ренн», абсолютно не вписується в склад.

Інше питання, що «Динамо» може бути абсолютно непередбачуваним в будь-яких обставинах і давати чіткий прогноз на цей матч не варто. Якщо зіграємо 2:2, буде нормально, – наводить слова Франкова 1927.kiev.ua .

Ставка: точний рахунок 2-2

Прогноз від Ігоря Циганика

Цікавий буде матч. Уже відомо, що «Ренну» не допоможе Бен-Арфа та Сарр – це важливі фігури для нашого суперника. Французька команда минулий матч грала проти «Сент-Етьєна» та ледве вирвала нічию.

Інша справа, що в «Динамо» немає потенціалу в атаці. Це помітно. Молодий Супряга, швидше за все, буде грати на вістрі. Проте якщо цього вистачає проти «Ворскли», то на рівні Ліги Європи цього не достатньо.

Прогнозую, що «Роазон Парк» буде нічия. Ризикну поставити на точний рахунок – 0:0 - наводить слова Циганика 1927.kiev.ua

Ставка: нічия

Прогноз від Вадима Скічко

Настільки впритул, що будучи безпосередньо у Ренні все одно знаходжу мало аргументів на користь «Біло-синіх». Так, кияни двічі вигравали походу попередніх ігор у ЛЄ, але втратили ту перевагу бо не продемонстрували належного характеру. У Франції їм буде набагато складніше ніж вдома з «Астаною» чи у Чехії. У складі «Ренна» є круті футболісти за якими необхідно пильнувати. Оборона «Динамо» в УПЛ, звісно, взірець, однак у Європі це далеко не так. Та ще й з атакою у Хацкевича негаразди: Бєсєдін і Русин не полетіли до Франції, у розпорядженні головного тренера «Динамо» серед форвардів є лише Супряга. Чи зможе Вербич відіграти увесь матч – велике питання.

«Динамо» на виїзді діятиме обережно та від суперника, це буде дуже складний матч для українського клубу. Заробити бодай якісь очки на «Роазон Парку» вже буде позитивом. Про перемогу не кажу, але нічия цілком може бути. «Ренн», як на мене, фаворит, однак «Червоно-чорні» за увесь сезон лише одного разу перемогли більше ніж у один м’яч. Матчі єврокубків їм теж поки даються важкувато. Але вони вдома та вони спробують скористатися цим сповна. Чи зможуть? - цитує журналіста програми  «ПРОФУТБОЛ» Вадима Скічка «Рейтинг Букмекерів».

Ставка: перемога «Ренна» у 1 м'яч або нічия.

Прогноз від Андрія Зав'ялова

«Ренн», звичайно, не гранд, але ж і нинішнє «Динамо», м’яко кажучи, не блищить, а якщо називати речі своїми імена, то більше мучиться.

Матчі цього сезону не додають оптимізму в серця шанувальників столичного клубу: ні гри, ні результату. По правді кажучи, нічого хорошого від зустрічі в Ренні не чекаю. Прогнозую рахунок 2:0», – цитує слова екс-гравця «Динамо» Андрія Зав’ялова footboom.com.

Ставка: точний рахунок 2-0.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Фора ноль на гостей
29 июня 2021, 10:10
1
Все посты