Tribuna/Футбол/Блоги/Новий продукт на ринкові/ТРЕТІЙ ТАЙМ в YOUTUBE? Так, але не разом))

ТРЕТІЙ ТАЙМ в YOUTUBE? Так, але не разом))

Програма дитинства більшості читачів нинішньої Трибуни «Третій Тайм», що її крутили по ICTV у середині десятих років, тепер у повному складі перекочувала в соцмережу.

27 октября 2021, 22:12
4
ТРЕТІЙ ТАЙМ в YOUTUBE? Так, але не разом))

Програма дитинства більшості читачів нинішньої ua.Tribuna "Третій Тайм", що її крутили по ICTV у середині десятих років, тепер у повному складі перекочувала в соцмережу.

Найвідоміший з легендарного тріо Віктор Леоненко свого персонального блога на YT завів, але він є частиною великого акаунту Великий Футбол, який за рік свого існування уже накопичив потужний електорат - 80 тисяч підписників. Леону виділили плей-лист "Футбол для Чайників", і там знаменитий spokeman або виступає в студійних декораціях або дефілює футбольними та навколофутбольними локаціями.

Відомо, що Леон гарний у дискусіях, коли є з ким воювати, над ким посміятися, кому позаперечувати. А от коли на самоті, то його образ не такий чітко форматований, як у студіях програм "ТТ", "Профутболу" та "ВВ". Леон дає фан-аналітику, але я бачу, йому бракує когось конкретного перед очима, камера - то не опонент)))

Я уже давно кручуся в Трубі, певно уже всі звикли до блогу #vZbirna, тепер він нарешті стає регулярним, а не тільки під час зборів націоналки. Я провів 5 років всередині команди, тому now цікаво спостерігати все трохи зі сторони. У крайньому випуску я зібрав реакцію Fozzey, Федецького, Шевчука, Йовичевича, Калиниченка, Конькова і Яшкина на повернення Малини та Гармаша до скуадри. Це типу американського стенд-апу.

Ви, якщо подивилися цей відос, то побачили на 2:35 в кадрі нас з Фозі разом. Це новацтство автори назвали ПЧ - (Кому пече?)) - в розшифровці "Пряма Червона". Легенда така, що Фоз запрошує на чай/коньяк когось з футбольної орбіти а також і мене, як старого кумпеля, і би сидимо й балакаємо на всі теми, які в голові крутяться. Так було вже з рішучим президентом Інгульця Поворознюком:

І так тепер відбулося у Львові з Артемом Федецьким:

Залишився останній крок, посадити навпроти Віктора Леоненка, і бамц - старі дріжжі знов набухають!

Сам форматик фристайловий, це відео-подкаст, тобто тут апріорі головний звук, і ця звукова доріжка також оживає самостійним таймлайном на Apple PodCast. Народу походу прога заходить. Перший випуск без таргетування на голому каналі зібрав майже півсотні тисяч, я дуже задоволений тим, як нас підтримала преса, цитувалася програма впродовж 5 днів після прем'єри, і не лише у спортивному сегменті WEB-у. Одночасно на крос-промоушн ми відкрили канали в ТГ та Інсті. Ну і тепер збираємо так званий відгомін:

ЩО ЩЕ ТРЕБА СЮДИ ДОКРУТИТИ?

Пишіть, не соромтеся фантазувати, зараз такий час, що все реально 😎