Tribuna/Футбол/Блоги/Новий продукт на ринкові/НЗ - недоторкана збірна

НЗ - недоторкана збірна

Привіторе. Я працюю в збірній у Шевченка уже 4 роки, це цікавий час. Не скажу, що я не був у курсі справ раніше, а кар’єру журналюги (редактора, ведучого, продюсера etc.) я, певно, пропустив загалом матчів націоналки не більше 30% за всі часи існування команди. Але бути в середині і просто поруч, то не порівняти. Реально став ближчим з грачами, перезнайомився з багатьма щільно, розумію їхнє життя і їхнє ставлення до подій та речей краще. Вліз у їхню шкіру. Це я до того, що сьогодні розкажу про наш новий проєкт НЗ (Наша Збірна), що ми його запустили восени. Він складається з двох...

12 ноября 2020, 13:17
6
НЗ - недоторкана збірна

Привіторе. Я працюю в збірній у Шевченка уже 4 роки, це цікавий час. Не скажу, що я не був у курсі справ раніше, а кар'єру журналюги (редактора, ведучого, продюсера etc.) я, певно, пропустив загалом матчів націоналки не більше 30% за всі часи існування команди. Але бути в середині і просто поруч, то не порівняти. Реально став ближчим з грачами, перезнайомився з багатьма щільно, розумію їхнє життя і їхнє ставлення до подій та речей краще. Вліз у їхню шкіру.

Це я до того, що сьогодні розкажу про наш новий проєкт НЗ (Наша Збірна), що ми його запустили восени. Він складається з двох частин. Є систематичні щоденні випуски на радіо Lux FM, там я розповідаю фан-історію з життя наших збірників і даю пряму мову героя (Зини, Малини, Забари, Коноплі).

Це оригінальний формат, ідеально заходить, коли за кермом. Раджу, частоти: 103.1 FM (Київ); 104.7 FM (Львів).

А головна складова - відеовипуск, сама програма Наша Збірна, вона тепер щотижня з'являється на FootballHub. Ми вже запиляли для них чотири випуски, присвячені Беседину, Караваєву, Сироті та Попову. Для цього порталу наш вміст виявився достатньо несподіваним, надрозважальним. По лиш дві серії з чотирьох зараз перетнули межу 20 000 переглядів. Чому ж ми пішли з цим проєктом на FH?

Ну так, все просто, це провідна кнопка футольного YouTube в Україні, якщо рахувати кількість підписників. 430 тисяч, це число невпинно наростає, переважно, я розумію, коштом тих, хто дивиться лайви, на FH показують безкоштовно у відкритому доступі по регіону матчі УПЛ Динамо + Зоря і Д1. При чому останній ДК-ШД гребонув на півмільйони в'ю.

Тепер моє завдання змусити цю велику авдиторію крутнути головою у бік нашого контенту. Ми плануємо і будуємо випуски так. Беремо одного футболіста, і ставимо його у якісь нефутбольні умови, як це було з Бєсом, він в нас сів на спортивний мотоцикл:

Це я роблю рев'ю для тих, хто не дивився ще нічого. Я у кожному випускові розігрую щось на мою думку цінне, почав з мерчі PM: м'ячик, худі... Переможцям надсилаю все на Нову Пошту. Другий випуск був смішнішим, Кара не знав, куди ми його затягнемо, а це була кікбоксерська зала і реальний кікбоксерський тренер. Подивіться на Саніни очі, він був не міг уторопати, що з ним відбувається)))

Далі Шевченко викликав на вересневі матчі Саню Сироту, він був на той час темною конячкою для фанатів, хтось навіть писав, що то Слави Сироти, колишнього президента ПФЛ, син. Але батько справжній у сироти помер, він і справді частково сирота, в НЗ Сашко грав у боулінг і ховав від камери свою дівчину.

Четвертий випуск ми записали з Поповим, і тут нам трохи підламали ефект колеги: Паша Черепин запиляв Попа на свій AUTO_ГОЛ, а Бебех знімав на тих зніманнях бекстейдж і видав окремим форматом у себе на Бомбардирі. Черепин робить проєкт на замовлення каналів Футбол 1,2,3, в мережі програма з'являється на їхньому загальному каналі в YouTube, кількість переглядів саме Попа в них 10 000. А от Бомбардир то дуже розкручений майданчик, навіть із репортерським форматом вони відхопили 60 000. На мить, коли я пишу, наш випуск з Попом за півтори доби зібрав 21 000, подивлюся, чи переб'ємо конкурентів?

Зараз усі збірники або в строю в команді, або сидять на ковіді, збірна завершить табір, дограє матчі, ми плануємо до нас у НЗ героїв стрічок: Сидорчука, Степаненка, Мораєса.

Анонси найчастіше з'являються на ФБ FutbalHub чи у мене на Офіційній сторінці.

---

У наступних блогах я розкажу:

- про нові події на каналах Мілі та Кента

- про новий канал DoBest! і смішну програму РестоVратор

- дам зведену таблицю по українському фут-YouTube

=see you later boddies=

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов