Tribuna/Футбол/Блоги/Життя Українського Футболу/Молоді таланти українського футболу/Михайло Мудрик

Молоді таланти українського футболу/Михайло Мудрик

Безперечно, кожний футбольний клуб цінує своїх молодих гравців, покладає на них великі надії, та вірить, що скоро, вони стануть новими легендами українського футболу.

Автор — zadorozhna
10 октября 2021, 13:19
2
Молоді таланти українського футболу/Михайло Мудрик

Безперечно, кожний футбольний клуб цінує своїх молодих гравців, покладає на них великі надії, та вірить, що скоро, вони стануть новими легендами українського футболу.

Сьогодні розглянемо одного з найпопулярніших молодих футболістів УПЛ- Михайла Мудрика, його досягнення та перспективи у футболі.

Спершу, про те, де раніше грав молодий футболіст, та як потрапив у Шахтар.

З 2016-2018 пробув у юнацькому клубі Шахтаря після чого, Михайлові випав шанс дебютувати в основі клубу. Хлопець замінивши Жуніора Мораеса на 69 хвилині матчу, зіграв проти Олімпіка. Проте наприкінці лютого 2019, перейшов до київського Арсеналу, після закінчення контракту повернувся до донецького Шахтаря, але у 2020 на умовах оренди перейшов до чернігівської Десни. Зараз поточна команда Михайла донецький Шахтар та Молодіжна збірна України.

Велику популярність хлопець отримав і у соц. мережах. Його талантом, технікою роботи з м’ячем, вмінням обіграти суперника захоплюється багатотисячна аудиторія, а відео на інформаційному просторі набирають обертів і нині. На полі футболіст демонструє свою швидкість та впевненість. За сезон 2021/2022 будучи в команді Шахтаря, на даний момент провів 4 матчі, виконав 3 гольові передачі та забив гол.

За словами екстренера донецького Шахтаря Луїша Каштру, хлопцеві недостатньо мати одного таланту, потрібно розвивати і інші.

А от, нинішній тренер Роберто Де Дзербі, хоче вивести Михайла на новий рівень, і якщо цього не зробить, буде вважати це своєю помилкою.

Авжеж, Мудрик має усі можливості, аби стати легендою українського футболу. Зараз на його плечах лежить велика відповідальність та робота над собою. Потрібно розвивати стресостійкість та витривалість, ще більше комунікувати з командою на футбольному полі, а в суміші з талантом -це дасть хороший результат, ми побачимо новий рівень гри, і тоді великий успіх Михайло отримає не тільки зараз, а й в майбутньому.