Tribuna/Футбол/Блоги/Життя Українського Футболу/Марлос покидає Збірну України

Марлос покидає Збірну України

Офіційно Марлос покидає Збірну України. Пробувши у команді 4 роки та зігравши 26 матчів🇺🇦

Автор — zadorozhna
21 августа 2021, 23:25
Марлос покидає Збірну України

Офіційно Марлос покидає Збірну України. Пробувши у команді 4 роки та зігравши 26 матчів🇺🇦

"Я йду зі збірної України. Сумно говорити про це, але настав момент, коли доводиться це зробити. Мало хто знає, проте я маю певні фізичні проблеми та обмеження, пов'язані з перенесеною раніше операцією, які не дозволяють грати так багато, як хотілося б.

Я хочу подякувати всім, хто чотири роки тому надав мені таку змогу – бути українцем і виступати за національну збірну! Я вдячний президентові УАФ Андрію Павелку і колишньому головному тренеру збірної України Андрію Шевченку за довіру й підтримку. Дякую всім партнерам по команді: хлопці, ви стали для мене справжньою футбольною родиною, моїми друзями на полі й за його межами і залишитесь ними назавжди. І, звісно, я вдячний усім уболівальникам збірної України. Ми пережили багато моментів, радісних і складних, однак завжди робили це разом, об'єднані спільними футбольними цілями.

Я вірю, що у збірної України велике майбутнє. У складі багато молодих талановитих гравців, тому я вірю, що колектив досягне великих успіхів. Моя історія в збірній добігла кінця, але серце завжди буде з цією командою та хлопцями. Дякую всім"- висловився футболіст⚽️

Лучшее в блогах
Больше интересных постов