Tribuna/Футбол/Блоги/БЛФ/Як зіграв Кравець в матчі проти «Інгольштадта»

Як зіграв Кравець в матчі проти «Інгольштадта»

Аналіз дій Артема Кравця

Блог — БЛФ
Автор — Kindoroho
12 марта 2016, 20:24

В чемпіонаті Німеччини розпочався черговий тур, а український нападник Артем Кравець провів свій черговий матч у складі “Штутгарта”. Якщо бути чесним, “провів свій матч” звучить дуже голосно. Нападник “Динамо” вкотре розпочинав зустріч на лаві запасних і вкотре вийшов на заміну лише у другому таймі.

Йшла 65 хвилина матчу, “Штутгарт” здавалося безнадійно програвав “Інгольштадту” 3:1, і тут на полі з’явився український нападник. Хотілося б написати, що з появою Кравця “шваби” засяяли новими барвами, але ж це навряд чи буде відображати дійсність, чи то пак реальність. Команді українця вдалося в підсумку зрівняти рахунок, щоправда великої заслуги Кравця в позитивному  результаті немає.

А реальність на жаль така, що український нападник знову провів досить посередній матч, з великою кількістю браку.  Його можна похвалити за те, що він зіграв краще, ніж його головний конкурент Вернер. Але якщо розібратися по суті, то радіти немає чому.

За 25 хвилин матчу, що провів український нападник на футбольному полі він зустрівся з м’ячем лише дванадцять разів. Кравець шукав свою нагоду, пропонував себе, в цьому йому не відмовиш. Він дуже часто опускався до центральної лінії поля, допомагав відпрацьовувати в обороні. Більше того, на 89 хвилині матчу він навіть заблокував удар Роджера. Кравець був тим гравцем, яким його знають в Україні: працьовитим, самовідданим, старанним. Але робота форварда забивати голи, створювати небезпеку, з цим в Артема не склалося.

За двадцять п’ять хвилин гри, що провів Кравець на футбольному полі він жодного разу навіть не спробував пробити по воротах суперника.  Він пробував брати гру на себе, але відверто кажучи, всі знають, що дриблінг не головна чеснота Артема. Ось і сьогодні, з двох спроб пройти своїх суперників, він вийшов переможцем з дуелі лиш раз.

На відсутність ударів у виконані Кравця можна було б закрити очі у разі його успішних дій в розіграші атак. Не маєш нагоди, Бог з тобою, допомагай створювати моменти. На жаль, і тут у нападника гра не пішла. З семи передач Артема, лише три дійшли до адресата. Саме сумне те, що ці три передачі були на партнерів, які були на відстані декількох метрів. Спроби віддати передачу на дальню дистанцію закінчувалися фіаско. Щоб не бути голослівним, пропозиція глянути на передачі у виконані Кравця.

Сьогоднішній матч став для Артема Кравця десятим у складі “Штутгарта”, щоправда лише двічі він виходив у стартовому складі своєї команди.

Огороднік Андрій, спеціально для Footmania.com.ua

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Battle: Шапаренко VS Корзун
24 ноября 2017, 13:41
18
Все посты