Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний шабаш/Кубкові сенсації у Франції, перша поразка «Сараєво» та ще одні любителі мирових

Кубкові сенсації у Франції, перша поразка «Сараєво» та ще одні любителі мирових

«Марсель» вилетів від команди четвертого дивізіону.

Автор — Womens sport UA
8 марта 2021, 21:15
Кубкові сенсації у Франції, перша поразка «Сараєво» та ще одні любителі мирових

Традиційний понеділковий огляд розпочинаю із найбільш сенсаційних результатів, що трапились у футбольному світі на вихідних.

Продовжує лихорадити "Марсель". До усіх їхніх бід додався ще й виліт з Кубка. Нещодавно "олімпійців" очолив харизматичний Хорхе Сампаолі, однак це, схоже, ще ніяк не відобразилось на грі команди у позитивному світлі.

Кривдниками марсельців став представник четвертого дивізіону "Кане-ан-Руссійон". Команда представляє містечко із населенням у 12 тисяч жителів.

Кубок Франції, 1/16

Кане-ан-Руссійон - Марсель - 2:1 (кф. 13)

Така ж невдача спіткала ще одного представника Ліги 1. "Лор'ян" теж не справився з командою із Національ 2. В 1/8 зіграє "Ле-Пюї", героєм для яких став Ленні Джозеф - автор єдиного голу в матчі.

Кубок Франції, 1/16

Ле-Пюї - Лор'ян - 1:0 (кф. 10)

Найбільшу сенсацію припіднесли жінки. Трапилось це в Данії, де "Орхус" переграв в гостях "Брондбю". Один із топових українських букмекерів оцінював успіх аутсайдерів коефіцієнтом 24 (!!!).

Жінки. Чемпіонат Данії

Брондбю - Орхус - 0:1

Вслід за "Шахтарем" зі списку непереможних викреслюєм "Сараєво". Лідер боснійської Прем'єр-ліги перервав свою серію у матчі із "Зрінські" - 0:1.

Таким чином, все ще без поразок йдуть "Спортінг", "Црвена Звезда", "Славія" та "Рейнджерс".

Нещодавно писав про серію нічиїх румунського "Шепші". З'явились в них серйозні конкуренти в Туреччині. Це - "Антальяспор". На даний момент команда йде на десятій сходинці, хоча й не програє вже 13 матчів. Все тому, що в них багато нічийних підсумків, а саме 15 у 28 матчах. Зараз же "біло-червоні" розписали п'ять мирових поспіль. В наступному турі "скорпіони" прийматимуть сусідній по таблиці "Сівасспор", у якого всього на дві нічиїх менше. Цікаво, і як же завершиться матч?! Іф ю ноу вот ай мін...

Лучшее в блогах
Больше интересных постов