Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний шабаш/Найбільші сенсації вихідних, вилучення по-азербайджанськи та перша поразка «Олімпіакоса»

Найбільші сенсації вихідних, вилучення по-азербайджанськи та перша поразка «Олімпіакоса»

В румунській Лізі 1 програв лідер змагань. «Стяуа не змогла справитись із Германнштадтом».

Автор — Womens sport UA
15 февраля 2021, 21:07
4
Найбільші сенсації вихідних, вилучення по-азербайджанськи та перша поразка «Олімпіакоса»

В румунській Лізі 1 програв лідер змагань. "Стяуа" не змогла справитись із "Германнштадтом". Долю зустрічі вирішив пенальті на 14 хвилині, який реалізував бразилець Ромаріо. Це вже третя поспіль поразка "армійців". До цього вони з таким же рахунком програли кубкове дербі "Динамо" та "Академіці Клінчень" у чемпіонаті. Коефіцієнт на перемогу "Германнштадта" за даними різних букмекерів коливаввся у межах 8-9.

Румунія

Германнштадт - Стяуа - 1:0 (кф. 8-9)

Індія

Ерроуз - Мохаммедан - 1:0 (кф. 13-17)

Несподіваний результат був зафіксований в індійській Першій лізі. Команда "Ерроуз", яка не могла перемогти 14 матчів поспіль, звернула з "чорної полоси". Фіаско зазнав "Мохаммедан" - 1:0 (кф. 13-17).

Північна Ірландія

Крузейдерс - Каррік Рейнджерс – 1:3 (кф. 9-10)

Мексика

Монтеррей - Хуарес - 3:4 (кф. 30)

Перевершили усіх футболістки мексиканського "Хуареса", які виявились успішнішими за "Монтеррей" (3:4). Один із топових світових букмекерів оцінював перемогу гостей аж коефіцієнтом 46, тоді як багато інших пропонували в межах 30.

Уругвай

Рентістас - Пеньяроль - 0:1

В уругвайській Прімері виїзну перемогу святкував легендарний "Пеньяроль", перегравши мінімально "Рентістас" (0:1). Вирізнився матч кількістю червоних карток. Арбітр Дієго Рівейро застосував суворе покарання аж чотири рази. Три прямі вилучення отримали захисники господарів – Даміан Мальречауффе, Матіас Аберо та Факундо Парада. У другому таймі за дві жовтих був відправлений на трибуни і коуч "червоно-білих" Алехандро Капуччіо. Цікаво, що цей наставник ще працює нотаріусом та адвокатом.

Азербайджан

Карабах - Нефтчі - 1:2

Чотири червоних мали місце і в матчі лідерів Прем'єр-ліги Азербайджану. Перегравши "Карабах" в гостях, "Нефтчі" обійшов їх в таблиці. Заруба видалась на славу і четверо гравців награли на вилучення – Кевін Медіна (Карабах), Омар Булудов, Тамаду Кейн, Воїслав Станковіч (Нефтчі).

Греція

Панатінаїкос - Олімпіакос - 2:1

Першої поразки в чемпіонаті Греції зазнав "Олімпіакос", який в "дербі вічних ворогів" поступився "Панатінаїкосу". Такий підсумок матчу не вплинув ніяк на становище пірейців, які лідирують в таблиці з відривом у 14 очок над "Арісом". "Зелено-біла" команда йде третьою.

Дану подію розглядаємо в контексті команд європейських чемпіонатів, які ще не програвали в цьому сезоні. Таких залишилось шестеро:  Црвена Звезда (Сербія), Спортінг (Португалія), Славія (Прага), Рейнджерс (Шотландія), Сараєво (Боснія та Герцоговина), Шахтар (Україна).

фото: pao.gr 

Лучшее в блогахБольше интересных постов