Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна правда. Тільки цифри/Кому ФФУ сплачуе за чорний PR своіх опонентів

Кому ФФУ сплачуе за чорний PR своіх опонентів

Блог ФП – знає секрети українського футболу. Тільки факти, тільки цифри. ФП видкриває таемнi сторони існуючої футбольної системи в намаганні її змінити. ФФУ, Динамо, Шахтар, Днiпро та інші клубі, зарплати тренерів, гравців та персоналу, гра на тоталiзаторi, «чорні» каси, корупція – для ФП не існує заборонених тем, за умови що в нас є факти та фінансова звітність.

Автор — Vasiliev
12 июля 2016, 12:42
1
Кому ФФУ сплачуе за чорний PR своіх опонентів

Почнемо цікаві історії з людини, яка публічно не має жодного відношення до ФФУ, проте регулярно отримає там зарплатню. Мова про літературного діяча, відомого в вузьких журналістських кругах, як Семен Случевський. Метр позиціонує себе як експерта зі спортивного телебачення і регулярно критикує українські футбольні телеканали. Здебільшого дістається каналу «Футбол» та 2+2.

Благородна справа українського футбольного Дон Кіхоту проте має цікаву особливість. Случевський критикує канали за те, що канали критикують ФФУ.

За даними ФП, у продовж 2015-2016р Семен Олександрович (ідентифікаційний номер 17525XXXXX) офіційно отримав в касі ФФУ більше 72 тисяч гривень. А саме 52 790 гривень 56 копійок у 2015 році і 19 262 гривень 01 копійку вже у 2016-му. У попередні роки, наприклад, 2012, 2013, 2014, грошей від ФФУ пан Случевський не отримував. Тобто прийшов до Федерації з новим президентом Павелком.

Тож пам’ятайте: кожного разу читаючи незалежний журналістський опис Случевського який викриває жахливу роботу нашого футбольного телебачення – ви долучаєтеся до офіційної позиції ФФУ. За весь чорний PR вже сплачено громадськими коштами, які повинні були йти на розвиток українського футболу.

Наступного разу ми розповімо вам про зарплату одного з екс-тренерів збірної Україні. Залишайтесь на зв’язку. Далі буде.

Підписуйтесь на блог щоб дізнатися більше фінансових фактів.

Лучшее в блогахБольше интересных постов