Tribuna/Футбол/Блоги/Планета футболу/Укуси Суареза, симуляція Неймара, падіння Боатенга та інші футбольні меми 2010-их: де вони зараз?

Укуси Суареза, симуляція Неймара, падіння Боатенга та інші футбольні меми 2010-их: де вони зараз?

Автор — Mykolangelo
15 октября 2020, 22:52
6
Укуси Суареза, симуляція Неймара, падіння Боатенга та інші футбольні меми 2010-их: де вони зараз?

Всі ми радіємо, коли наша улюблена команда виграє такі бажані трофеї, а наш улюблений гравець отримує купу позитивних відгуків і його номінують на футбольну нагороду, типу "Золотого м'яча". Однак я вважаю, що футболу не вистачає ще однієї нагороди, яка була б не менш цікавою: нагорода за "вклад в популярність найпопулярнішого виду спорту" - "Найкращий футбольний мем".

Чергове десятиліття завершилося, а разом із ним і дуже багато смішних випадків, які стали футбольними мемами і запам'ятались всім вболівальникам гри номер 1 в усьому світі. І давайте згадуємо найкращі та найпам'ятніші моменти, які змушували нас сміятися від душі:

Емоційна міміка Філа Джонса

Переклад: Який вираз обличчя Філа Джонса вам найбільше подобається?

Як відреагував: "Мої друзі весь час жартують з мене. Вони часто кидають фото с моїм обличчям в наш чат в WhatsApp і сміються з них. Але це просто прикол. Я не турбуюся з цього приводу", - цитує Джонса Goal.com.

Зараз – досі грає за «МЮ»

Симуляції Неймара

Переклад: Ось, що відбувається, коли ви доторкаєтеся до Неймара

Переклад: Коли хтось доторкається до Неймара

Його симуляції стали настільки розсмішили світ, що сміливці запустили відповідний челендж:

Як відреагував: «Ви вважаєте, що я хочу страждати від ударів постійно? Ні, це боляче. Після ігор я 4-5 годин сиджу з льодом, це складно, але якщо ви такого не відчували, то ви й не зрозумієте. Я бачив жарти з приводу моїх падінь, але відношуся до них з гумором. Навіть вчора я опублікував в Instagram жарт з дітьми», — розповів Неймар.

Зараз – найдорожчий гравець світу

Святкування голів Маріо Балотеллі

Переклад: Чому завжди я?

Переклад: Чому завжди я? Тому що хтось мусить перемагати німців, і Дрогба не збирається цього робити

Як відреагував: «Мене не хвилює, що про мене пишуть в газетах. Журналісти можуть писати все, що їм завгодно. Я футболіст, і найголовніше – як я показую себе на полі. Часто відбувається так, що я йду кудись, меня там помічають, роблять фотографії і відправляють її в газету. Наступного дня пишуть: «Марио був ось там». Це нормально. Я живу, як нормальний хлопець. А напис «Чому завжди я?» присвячувалась всім, хто говорить про мене погані речі, хоча вони зовсім мене не знають. І я просто спитав у них: чому я?» – приводить слова Балотеллі BBC.

Зараз – вільний агент (колишній клуб – «Брешія»)

Укуси Луїса Суареза

Спочатку укусив Отмана Баккала:

Потім Броніслава Івановіча:

А потім і Джорджіо К'єлліні:

На честь такої новини на Ютубі набула популярності пісня «Гей, Луїсе, не кусай мене»:

Переклад: Якщо не можеш здолати його, з’їж його

Переклад: Я не знаю, хто ти є, але я знайду і вкушу тебе

Як відреагував: «Дійсно, пройшло вже багато часу. Тепер я усвідомюю свої вчинки. А тоді… Ну, в «Аяксі» в нас тоді був важкий сезон, важким був матч. Я грав дуже погано. Все спробував, однак в мене не йшло. Я відчував свою беспорадність і був дуже злий на себе і на суперників. Ми вже кілька разів зіштовхувались з Баккалом, він вдарив мене раніше. Я перестав контролювати себе, був лютий. Але розумів, що не можна битися. «Тільки не бити», – думав я. І вкусив його. З Івановичем було щось подібне. З К’єлліні було по-іншому. Я відчував свою провину за те, что не використовував момент до цього. Я мусив щось робити і грав на межі. Ми боролися з К’єлліні, це сталось в запалі боротьби. Чи усвідомлював я в той момент, що роблю? Ні, звичайно. Усвідомлення прийшло потім».

Зараз – гравець мадридського «Атлетіко»

Падіння Жерома Боатенга у матчі ЛЧ проти «Барселони» у 2015 році

Як відреагував: «Це падіння ніяк не вплинуло на мене», - приводить ESPN слова Боатенга. – «Я теж сміявся з себе! Насправді, це нормальна ситуація, коли ти підсковзнувся, а хтось забиває гол. Такі речі трапляються на полі, це відбувалося з іншими гравцями, цього разу це відбулося зі мною. На мою думку, Мессі – найкращий гравець світу. Це – футбол, іноді ти виглядаєш, як дурний, але на це не варто звертати увагу»

Зараз - Мессі вражає своїми голами зі стандартів, а Боатенг досі цементує оборону «Баварії»

Незвичний спосіб вибудовування стінки від Яспера Сіллессена у матчі за бронзу ЧС-2014

Зараз – третій воротар «Валенсії»

Падіння Луї Ван Гала у матчі АПЛ 2016 року

Як відреагував: «Думаю, я був слегка емоційний», - приводить офіційний сайт "Манчестер Юнайтед" слова ван Галу. - «Це недобре для авторитету арбітра, лайнсменів и резервного арбітра. Так що я просив пробачення, і вони прийняли мої вибачення».

Зараз - завершив тренерську кар'єру

Емоційна міміка Бруно Мартінса Інді на чемпіонаті світу 2014

Зараз – гравець «АЗ» з Алкмаару

Ніклас «Лорд» Бендтнер

Переклад: Мессі-0 голів за збірну Данії, Бендтнер-24 голи за збірну Данії. А хейтери скажуть, що Мессі з Аргентини

Як відреагував: «Коли мене виключили зі збірної Данії на чемпіонаті світу 2018 року, я зрозумів, що занадто захопився цим способом життя. Я хочу повернутись в минуле і вдарити себе молотком по голові. Хотів би в той момент зрозуміти, який шанс я отримав. Я отримав дещо особливе, що мусив зберегти», — приводить слова Бендтнера The Guardian.

Зараз – грає за клуб з четвертого дивізіону Данії

Політ Робіна Ван Персі у матчі проти Іспанії на чемпіонаті світу-2014

Переклад: Як атака дронів

Зараз – завершив кар’єру в минулому році

Бонус: Артем Мілевський

А хто для вас найпам'ятніший футбольний мем 2010-их? Пишіть у коментарях!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты