Tribuna/Футбол/Блоги/Top Five/«Вулверхемптон» переміг «Манчестер Сіті» в фіналі «PL Asia Trophy 2019»

«Вулверхемптон» переміг «Манчестер Сіті» в фіналі «PL Asia Trophy 2019»

«Вулверхемптон» переміг «Сіті» в показовому турнірі від англійської прем’єр ліги в Азії.

Блог — Top Five
Автор — Dmytro Bolotov
20 июля 2019, 20:49
«Вулверхемптон» переміг «Манчестер Сіті» в фіналі «PL Asia Trophy 2019»

Клуби англійської прем'єр ліги зустрілися в рамках показового турніру "PL Asia Trophy 2019", який відбувся в Китаї.

Також участь в цьому кубку брали «Ньюкасл» та «Вест Гем», які розіграли між собою 3-тє місце. Сильнішим виявився «Вест Гем» здолавши «Ньюкасл» 1-0. Фінальний матч  турніру відбувся в Шанхаї на Hongkou Stadium.

Стартові склади команд:

Вулверхемптон: Руй Патрісіу, Отто, Беннет, Болі, Коуді, Дендокер, Гіббс-Вайт, Моутінью, Хота, Невеш, Траоре.

Манчестер Сіті: Браво, Даніло, Стоунз, Ляпорт, Зінченко, Родрі, Де Брюйне, Бернабе, Сане, Поведа-Окампо, Стерлінг.

Матч розпочався з тотального домінування "містян", а "вовки" відігравали другим номером. На 20-й хвилині Рахім Стерлінг не реалізував пенальті, яке заробив Сане, пробивши вище воріт. Друга половина першого тайму пройшла під егідою "вовків", і "Cіті" перейшов в тотальний захист. В підсумку за ударами 2:8 на користь "містян", проте забити команді Гвардіоли не вдалося. В цілому перший тайм запам'ятався домінуванням "Сіті" та боротьбою за м'яч в центрі поля. На перерву команди пішли при рахунку 0-0.

Другий тайм також не змінив ситуації ні на полі, ні в рахунку. «Манчестер Сіті» все сильніше і сильніше пресингував вовків, а Руї Патрісіо творив дива в рамці воріт і зберігав інтригу. Проте основний час в матчі закінчився і команди вийшли на додатковий час, який плавно та очікувано перетік в серію пенальті.

Головними героями своїх команди стали голкіпери Руї Патрісіо та Клаудіо Браво. Спочатку Браво відбив удар Коуді, а Патрісіо впорався з пострілом Гюндогана, 0-0. Беннет забив Браво, а Патрісіо потянув пенальті Давіда Сільви, 1-0. Даніло переграв кіпера "вовків" і зрівняв рахунок, 1-1, натомість Браво впорався з ударом Кілмана. Гравець «Вулверхемптона» Террі забив пенальті, хоча під час виконання послизнувся, проте "містянин" Гарсія зрівняв рахунок, 2-2.  Чемпіонський пенальті забив в ворота "Сіті" Вінагре, а Нмеча не зміг переграти Патрісіо. Таким чином «Вулверхемптон» став володарем трофею.

Також слід відзначити, що український гравець "Сіті" Олександр Зінченко відіграв в фіналі 63 хвилини і був замінений в другому таймі на Анхеліньйо. Британське видання Manchester Evening News оцінило гру українця в 7-м балів, краще тільки у Родрі (8) та Де Брюйне(9).

Другие посты блога

Все посты