Tribuna/Футбол/Блоги/Top Five/Антуан Грізманн перейшов в «Барселону»: посилення для «каталонців» або величезна трансферна помилка?

Антуан Грізманн перейшов в «Барселону»: посилення для «каталонців» або величезна трансферна помилка?

«Барселона» в очікуванні нового сезону продовжує «цементувати» склад. Чи зможе себе проявити «зірковий» новачок каталонців?

Блог — Top Five
Автор — Dmytro Bolotov
19 июля 2019, 20:26
Антуан Грізманн перейшов в «Барселону»: посилення для «каталонців» або величезна трансферна помилка?

Чемпіон Іспанії 2018/19 «Барселона» ввечері 12 липня оголосила про трансфер 28-ми річного французького нападника з мадридського «Атлетіко». Сума за гравця становить 120 млн. євро.

За минулий сезон в Ла Лізі за «Атлетіко» Антуан забив 15 м'ячів і віддав 9 гольових передач в 37 матчах.

 

Чому Грізманн посилить «Барселону»?:

1. Босси іспанського гранда придбали лідера збірної Франції і "Атлетіко" за смішні, як для такого  гравця кошти як 120 млн. євро. Наприклад за 20 річного Дембеле в 2017 році «каталонці» заплатили «Борусії» Дортмунд 125 млн.євро.

 2. Грізманн більше 10 років виступає в чемпіонаті Іспанії. Нападнику не потрібна адаптація і він зможе відразу показати свій рівень.

3. Заміна Суареса. Дуже часто в ЗМІ з'являється інформація про відхід уругвайського нападника та й сам Луїс неодноразово заявляв, що його закат кар'єри близький. Грізманн зможе відмінно замінити Суареса, адже має відмінне гольове чуття і вміє доводити до кінця атаки.

Чому Грізманн може стати великим трансферним промахом «Барселони»?

1. Вік. Грізманну 28 років і на топ рівні він зможе зіграти ще 2-4 сезони. Також не варто забувати, що у "Барси" є молоді Малком і Дембеле які не дуже будуть задоволені просидіти на «банці» ще пару сезонів. У зв'язку з цим каталонський клуб може втратити перспективних молодих гравців світового класу.

2. Ситуація навколо Неймара. Ні для кого не секрет, що бразилець хоче повернуться до Іспанії, і робить все щоб знову грати за каталонський клуб. Боси клубу і гравці теж бажають повернення Неймара. Якщо трансфер відбудеться, то Ернесто Вальверде знадобиться вибирати між двома зірками і жодному з них не захочеться бути «другим» номером.

Як думаєте чи зможе Грізманн виправдати очікування фанатів і заграє в «Барселоні», або буде черговим марним трансфером каталонців?

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты