Tribuna/Футбол/Блоги/Обгазон/Кіноблокбастери від каналів «Футбол»

Кіноблокбастери від каналів «Футбол»

У рамках останнього етапу конкурсу «Найкращий блогер України», блог «Обгазон» фантазує, якими могли б бути художні фільми виробництва телеканалів «Футбол».

Блог — Обгазон
Автор — Daggetkin
25 августа 2019, 20:25
36
Кіноблокбастери від каналів «Футбол»

До блогу «Обгазон» надійшла сенсаційна інформація. Телеканали «Футбол» вже не можуть конкурувати з «плюсами», оскільки ті можуть у будь-який момент замість нудного матчу УПЛ увімкнути показ фільму «Конан».

Саме через це менеджмент каналів пішов на дуже ризиковий крок - замовив у Голлівуді зйомки фільмів про життя українського футбольного телебачення. Але всі фільми знімалися під чуйним наглядом та керівництвом Олександра Денисова та інших ведучих. Тому правдивість гарантована. 

Через високу секретність, у нас в розпорядженні є лише два трейлери майбутніх фільмів. На жаль, вони ще не продубльовані, але мають субтитри.

Фільм «Інсайдер»-це біографічна історія про найодіознішого журналіста каналу, який дізнається про усі секрети українського футболу та першим розповідає про це своїм читачам. Фільм вже у жовтні має вийти ексклюзивно на «Футболах». А поки дивимось трейлер.

Друга художня стрічка - це фільм жахів. У ньому розповідається про страшне зло, що прийшло в українське спортивне телебачення і може знищити його. Лише хоробра журналістська група «Футболів» може протистояти цьому злу і покінчити з ним. Фільм мав вийти ще на початку серпня, але з незрозумілих причин його вихід відклали.  

Але це ще не все. По поки непідтвердженній інформації «Футболи» запустили у розробку ремейк культового фільму «Страх і огида в Лас-Вегасі» з Даріо Срною у головній ролі. Крім того, американська кіноіндустрія звернула увагу на український футбол, оскільки навіть шедеври Крістофера Нолана не мають стільки твістів, як на звичайному засіданні УАФ.

Першою ластівкою мав стати Андрій Ярмоленко. Він міг замінити Семюела Л. Джексона у фільмі «Скло», але так ужився в роль, що отримав травму. Точно відомо, що американські продюсери виходили на Олександра Алієва та Артема Мілевського для участі в продовженні «Похмілля в Вегасі», а сам Мартін Скорсезе запрошував Дениса Гармаша та Ігора Суркіса для зйомок у фільмі «Казино 2». 

А на який фільм найбільше чекаєте ви? 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты