Tribuna/Футбол/Блоги/Стыдно Говорить/Підтримка для збірної в Люксембурзі. Нові пригоди автостопом

Підтримка для збірної в Люксембурзі. Нові пригоди автостопом

Владислав Дунаєнко збирається в нову подорож, слідкуйте.

19 марта 2019, 10:30
22
Підтримка для збірної в Люксембурзі. Нові пригоди автостопом

Чи дійсно так легко підтримати збірну в Європі?

Засидівся. Коли я вперше розповідав вам про свої масштабні подорожі, я уявляв, що буду їздити чи не щомісяця. Але, нажаль, життя часом настільки буденне і вимагає локальних дій, що доводиться сидіти на одному місці. Навчання в універі, робота, написання диплому — чинники, які заважають, але які покинути неможливо. Круто, коли вдається поєднувати приємне з корисним — подорожувати і працювати, працювати в подорожі чи щоби подорож і була роботою? Я знайшов для себе вихід.

Дуже багато різних ідей, які втілити іноді дуже важко. Може не вистачати фінансів, технічного обладнання або простої підтримки. Крутий креатив може так і залишитися на рівні задуму, якщо над ним не працювати. Востаннє за кордоном я був восени на матчі «Динамо» з «Яблунцем». Багато нового я не побачив, адже їхав уже за перевіреним маршрутом, але однаково, поїздка була як ковток свіжого повітря. Всю зиму я просидів вдома і зрозумів, так продовжуватися не може. Саме тому, почав планувати подорожі на весну, коли вже хоч трохи потепліє.

Посеред навчально-робочого року надзвичайно важко кудись виїхати без вагомої причини, просто втомився вже не канає. Куди б поїхати, де ще не був? О, дочекаюся, хто стане суперником «Динамо» і проб’ю черговий євровиїзд. З греки вийшла плутанина: то матч без глядачів, то неправильно трактували, то відкладене покарання. Поки все це виясняли, можливості вирватися вже не стало. Ну добре, пройдуть греків, тоді вже точно поїду. Дзуськи. «Челсі», Лондон, Велика Британія. Дякую, УЄФА. Не можна було витягнути «Зальцбург» чи «Славію»? Я би, навіть не думав, уже би був у дорозі. А тут віза, яку за декілька тижнів не зробити.

Продовжував роздуми, куди ж ще можна вирватись. Згадав, що, окрім «Динамо», в нас же ще є національна збірна. Ще й числа матчів більш менш підходящі — кінець березня. От тільки в Португалію автостопом я вже їздив, а в Люксембурзі ще не був. Вибір, очевидно, пав на країну БеНіЛюксу. Обрати обрав, тепер потрібно було ще ж придумати причину, за якою мене повинні відпустити з роботи й навчання. І якщо з навчанням було легше, період запланованої поїздки збігався із переддипломною практикою, то для роботи потрібна реально вагома причина.

Фанат автостопом доїхав на матч збірної в Люксембург. Чим не тема для крутого матеріалу? Наші партнери TM Parimatch погодилися підтримати мене в амбітній ініціативі. Якщо вже пішла така гулянка, то й поїздку треба робити більш масштабною, одного матеріалу буде не достатньо. Здогадаєтесь, які задумки ще планую втілити в життя?

А поки ви губитесь у здогадках, уже завтра, 18 березня, я виїжджаю на підтримку рідної збірної. З таким нетерпінням я чекав на цю подію, що, мабуть, вночі й не засну. Пропоную слідкувати за перебігом подорожі в Інстаграмі tribuna_ua та моєму особистому vlad_dunay.

У коментах до цього посту пропоную вам вгадати 3 країни, які я відвідаю під час цієї поїдки та 5 міст. Серед тих, хто вгадає країни та міста, я особисто розіграю сувеніри з цих міст. Не пошкодую заради вашої активності. А партнер моєї поїздки TM Parimatchподарує футболку з головною світовою зіркою ММА та їхнім амбасадором – Конором МакГрегором.

То як ви гадаєте, доїду на матч? А ви будете підтримувати збірну? Вдома, в пабі чи приїдете також?

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты