Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол and justice for all/«Палермо» вже без «Хороброго серця»

«Палермо» вже без «Хороброго серця»

Не встигли ми оговтатись від новини про звільнення Паоло ді Каніо, як сумна звістка прийшла з Апеннін.

Автор — djorkaeff
25 сентября 2013, 13:32
3

Не встигли ми оговтатись від новини про звільнення Паоло ді Каніо, як сумна звістка прийшла з Апеннін.

Дженнаро Ґаттузо, легендарний тафгай "Мілана", який вже мав певний досвід тренерської роботи в швейцарському "Сьоні", на початку сезону підписав контракт на один рік з командою італійської Серії Б "Палермо".

Горді "Орли", які вперше за вісім років вилетіли з Серії А, під керівництвом нового тренера поставили собі за мету повернутись в еліту. Ґаттузо почав свою тренерську роботу в "Палермо" із впровадження нових методик підготовки гравців, футболісти на передсезонних тренуваннях працювали так, аж вода з них лилась (і в прямому, і в переносному сенсах).

Однак, в матчах чемпіонату гравців "Палермо" успіх супроводжував не так часто, в шести турах команда здобула лише сім очок і перебуває на 12-й позиції турнірної таблиці. Два останніх матчі "Орли" програли, і це підштовхнуло президента клубу Мауріціо Дзампаріні до звільнення "Хороброго серця".

Зрештою, такий хід - це фірмова фішка імпульсивного власника клубу, який часту зміну тренерів називає своїм хобі. Це не вкладається в голові, але з 2002-го року, коли Дзампаріні придбав "Палермо", у команді змінилось 28 головних тренерів. Сьогодні зранку в пресі з'явилась інформація про те, що Дзампаріні поки що не приймав рішення про відставку головного тренера "Палермо", але чомусь видається, що президент сицилійців таки покращить свою статистику звільнених тренерів, доповнивши її іменем Дженнаро Ґаттузо.

Свого часу, коли у Ґаттузо спитали, чи не побоюється він працювати під наглядом такого імпресивного президента, брутальний Дженнаро відповів: "Я не боюсь швидкого звільнення від Дзампаріні. Єдине, чого я боюсь - це смерть".

Таким чином, безробітних тренерів-зірок 90-х стає все більше і більше. А я все не втомлююсь агітувати Ігоря Суркіса придивитись до "Хороброго серця" в якості тренера з фізичної підготовки київського клубу - Дженнаро на власному прикладі може навчити і продемонструвати сучасним зіркам і недозірочкам, що таке самовіддана гра і характер бійця.

Чи не тих якостей бракує зараз киянам?

 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты