Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол and justice for all/Тіффозі «Мілана» проти Зейдорфа

Тіффозі «Мілана» проти Зейдорфа

Вболівальники «Мілана» висловились щодо ситуації із можливою зміною на тренерській лаві клубу

Автор — djorkaeff
23 мая 2013, 23:12
4

На своїй сторінці в Фейсбуку "Курва Суд" опублікувала прес-реліз із власним баченням тренерської проблеми та звернення до президента клубу щодо прийняття виваженого рішення.

"Ми вважаємо за необхідне висловити власну думку стосовно ситуації, яка є небезпечною для майбутьного нашого улюбленого і великого клубу «Мілан», і яку ми, будучи пристрасно закоханими в ці кольори, ніяк не можемо сприйняти.

Згадаймо минулий сезон: в червні ми вирішили підтримати нову політику клубу і новий проект, в якому робилась ставка на молодь, з метою упорядкування бюджету клубу. Нам довелось попрощатись з великими чемпіонами минулих років і двома сильними гравцями команди за два попередні сезони. Всі вболівальники «Мілана» були проти нас, але ми далекоглядно вирішили прийняти цю лінію, розуміючи, що в основі всього лежить серйозний проект, заснований на сильних молодих гравцях і впорядкованих фінансах.  Чемпіонат почався складно, і «Мілан» Аллеґрі виглядав приреченим на муки. Ми чудово розуміли, що протести з нашого боку лише загострять ситуацію, тому вирішили підтримати клуб в найважчий момент. І наш вибір виявився правильним – склався своєрідний мовчазний пакт між Курвою, тренером і командою, за умовами якого всі рухались в одному напрямку. Нехай команда в порівнянні з європейськими грандами нагадувала радше «Фіат 500», а не «Феррарі», але ми почали поступово пожинати плоди, завдяки прориву Ель Шаараві і виваженому керівництву командою з боку тренера. Саме тренер став керманичем цього проекту, і отримавши лише одне якісне підсилення – Балотеллі в січні, - подарував нам величезу радість, витягнувши «Мілан» з передостаннього місця на третє.

І тепер ми маємо проект, який лише стартував (один рік для деяких проектів – це дуже мало, лише перший невеличкий крок), і який може розвалитись через одне президентське рішення. Ми чудово розуміємо (хоч і не поділяємо) те, що той, хто платить, має право змінити тренера лише керуючись власним вибором. Але якщо йдеться саме про проект, необхідно продовжувати його розвивати, довіривши команду досвідченому тренеру, а не таким людям як Зейдорф, чи іншим, які не мають досвіду роботи на тренерській лаві, але отримають на себе команду молоді, якою важко керувати і якій зовсім скоро належить пройти складне випробування відбірковими матчами Ліги Чемпіонів.

Ми просимо, щоб було проявлено повагу до "Мілану" як клубу і до його вболівальників і щоб приймалися не миттєві, а перспективні рішення (якщо не з Аллеґрі на чолі, то хоча б зі справжнім тренером). Все це - на благо проекту, який рік тому ми вирішили підтримати всупереч усьому і всім". 

P.S.Попри милозвучне для пересічного українця найменування, "Курва Суд" - це не профспілка проституток і не судовий орган, який розглядає справи за позовами до дівчат легкої поведінки. "Курва Суд" - це об'єднання фанатських угрупувань "Мілана", які займають на "Сан-Сіро" південну трибуну.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты