Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна кулінарія UA/Олександр Зінченко за два «кроки», щоб вперше в житті спробувати щось «нове»!

Олександр Зінченко за два «кроки», щоб вперше в житті спробувати щось «нове»!

При якому розкладі долі, захисник «Манчестер Сіті» трішки дозволить собі «поекспериментувати»?

Автор — Андрій Сірко
4 мая 2021, 14:30
Олександр Зінченко за два «кроки», щоб вперше в житті спробувати щось «нове»!

Шлях до фіналу

"Манчестер Сіті" вже однією ногою в фіналі Ліги Чемпіонів!

"Небесно-блакитні" переграли на французький "ПСЖ" на їхньому ж полі з рахунком 1:2. Англійський клуб вже має перевагу у вигляді перемоги та двох забитих голів на виїзді.

Відзначу, що збірник України віддав гольову передачу на Кевіна Де Брюйне, який ніби навішував, але вийшло що закинув у ворота суперника м'яч, який допоміг їм зрівняти рахунок.

На "61" хвилині Сашко вийшов на поле, а вже на "64" допоміг партнерам психологічно переважити чашу терезів в свою користь. Гольова передача нічого фантастичного собою не уявляє, але вона дозволила поповнити скарбничку корисних дій вихованцю "Шахтара" та минулого гравця російської "Уфи".

Посилання на асист Зінченка (Закріплений таймкод - 4:03) та огляд всього матчу, ви можете глянути нижче.

Прохід далі манчестерського клубу з блакитними кольорами, дозволить Сашку трішки розбавити свій харчовий раціон.

"Зіна" можливо спробує вперше алкогольний напій, завдяки результату своєї команди

За словами Олександра, він ні разу в житті не вживав алкоголь! Насправді не дивно дізнаватись такий факт від професійного спортсмена, а тим паче чинного футболіста.

Відомий відеоблогер та ведучий  YouTube-каналу "КраСава" Євгеній Савін, якось завітав до Зінченка в гості в Манчестер ще два роки тому, щоб взяти у того інтерв'ю.

Під час діалогу, блогер дізнався, що чоловік журналістки Влади Седан, ні разу в житті не вживав напої в яких містився алкоголь. Даний факт є дуже хвалебним в його сторону як професійному спортсмену.

Автор футбольного контенту, здивувався і відразу запитав, що має відбутися, щоб українець скуштував хоча б келих пива. На що Сашко відповів – "Перемога в ЛЧ!".

Щоб переконатися в цьому, можете глянути відеофрагмент випуску з прив'язкою по таймкоду (відмітка - 26:43).

Вже сьогодні, 4 травня, відбудеться матч-відповідь півфіналу Ліги Чемпіонів, де "городяни" будуть приймати в гості мешканців "Парк де Пренс", аби вирвати в них путівку до фіналу!

Якщо подібний сценарій відбудеться, і "Зіна" спробує трішки червоного напівсолодкого при святкуванні перемоги в цьому турнірі, то гадаю, нічого страшного не буде. Головне все робити з розумом.

Все-таки, це футбол, а ще й на додаток, найцікавіший клубний турнір у футболі. Тому тут може бути все!

Просто побажаю гідного та крутого футболу обом командам та видовища для фанатів.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов