Tribuna/Футзал/Блоги/BOF-SPORT/Редизайн емблеми Кардиналу

Редизайн емблеми Кардиналу

Декілька місяців тому рівненський футзальний клуб оголосив про конкурс серед вболівальників на нову емблему. В результаті обрали 3 фіналісти й на тому більше інформації не з’являлося. Подивившись на фіналістів я вирішив зробити свій варіант еблеми.

Блог — BOF-SPORT
Автор — Artem Ostapiyk
6 января 2020, 15:20
3
Редизайн емблеми Кардиналу

Розпочну з того що хоч я і слідкую за новинами Кардиналу інформація про конкурс якось пролетіла мимо моїх вух і дізнався я про нього лише коли оголосили безпоспосереднє голосування. Побачивши всі варіанти я чесно кажучи дуже сильно був здивований посередністю всіх варіантів жоден з яких не тягне на емблему професійного клубу.

Так виглядає нинішня емблема Кардиналу. Можна помітити що для неї є характерними зелено-жовті кольори та леви.

Як можна помітити то емблеми, які зайняли перші 2 місця не дотримуються клубних кольорів, лише в третьому варіанті, який запропонували хлопці з ультрас руху витримані характерні для клубу зелено-жовті кольори. Всі три варіанти використовують в якості основного символу браму Рівного.

В своїй  емблемі я зберіг основний символ клубу, а саме лева, а також зберіг зелено-жовті клубні кольори. Буду радий конструктивній критиці в коментарях.