Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольный мир/Фільми про футбол

Фільми про футбол

Про фільми, як і про смаки не прийнято сперичатися. Але є деяке кіно, яке залишає свій слід в пам’яті глядача. Так можна переглянути безлік картин та не згадати жодної. А ще можна піти до кінотеатру та залишитися не задовленим стрічкою. Та найкраще перглядати улюблений фільм про футбол. Тож топ три кращих футбольних фільмів.

Автор — Arina
15 сентября 2020, 16:59
10
Фільми про футбол

Про фільми, як і про смаки не прийнято сперичатися. Але є деяке кіно, яке залишає свій слід в пам'яті глядача. Так можна переглянути безліч картин та не згадати жодної. А ще можна піти до кінотеатру та залишитися не задовленим стрічкою. Та найкраще перглядати улюблений фільм про футбол. Тож топ три кращих футбольних фільмів.

3. Трилогія фільмів "Гол".

Фото google

В основі цієї картини історія простого хлопця Сантьяго, який живе в Лос-Анджелесі та найбільше на світі любить грати в футбол. Йому випав шанс познайомитися з колишнім футболістом англійської команди «Ньюкасл Юнайтед». А вже після за крок до мрії він зустрічається з головним тренером та потрапляє до складу команди. Але не все так у житті буває просто, для поїздки в Англію треба накопичити грошей. Але на жаль його сім'я дуже небагата, та батько вважає прагнення сина дурницями і порожніми мріями.

Фото google

Та вже у дрій частині Сантьяго Муньес твердо встав на ноги. Він працює в одному з кращих клубів світу - мадридському «Реалі» разом з Девідом Бекхемом, Раулем, Роберто Карлосом, Роналдо, та Зінедіном Зіданом. Однак, щоб взяти нову висоту, йому треба серйозно поборотися з власної зіркову хворобу.

Фото google

А от у третій частині іторія розгортаєтья довкола двох хлопців Лео та Чарлі. У кожного з них є шанс зіграти на чемпіонаті світу. На їхню долю випадає чимало - треба довести, що ти вартий місця у команді та розібралтия зі своїм особистим життям. Хоча вони обидва вільні. Але от один з них, напередодні чемпіонату, дізнається, що у його колишньої подруги є від нього дитина, а другий несподівано закохується в прекрасну дівчину.

2. "Юнайтед. Манчестерська Трагедія".

Фото google

Цей фільм оснований на реальних подіях. Тоді 6 лютого 1958 року в жахливій авіакатастрофі в Мюнхені загинули гравці, тренер і персонал легендарного футбольного клубу «Манчестер Юнайтед». Це не просто картина. Це історія мужності звичайних людей, які знаходять в собі сили відтворити команду після жахливої трагедії.

1. "Пеле: Народження легенди"

Фото google

Фільм про становлення легендарного Пеле. Бразилія...кінець 40-х років минулого століття. Хлопчик з бідної родини марить футболом. Хоча його батько - у минулому футболіст - він навчає сина і дає безцінні поради. Та не пройде й 10 років і всі почують про крихітне місто Трес-Корасоес штату Мінас-Жерайс. Адже саме там народився великий футболіст Пеле.

P.S. А які ваші улюблені фильми про футбол?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Фільми про футбол
15 сентября 2020, 16:59
10
Все посты