Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольный мир/Футболісти, які спробували себе у кіно

Футболісти, які спробували себе у кіно

Для кожного футболіста у певний період життя наступає завершення кар’єри. Але деякі гравці намагаються вдало поєднувати дві улюблені справи одночасно. Дехто знаходить себе у кіно, а хтось продовжує займатися футболом.

Автор — Arina
6 июля 2020, 09:55
15
Футболісти, які спробували себе у кіно

Для кожного футболіста у певний період життя наступає завершення кар'єри. Не всі стають тренерами та залишаються допомагати своєму рідному клубу. Дехто йде в політику, хтось стає бізнесменом, а інші випробовують свої сили у кінематографі. Але є й ті гравці, які вдало поєднують дві справи одночасно.

Так, наприклад титуловнаний красунчик Девід Бекхем не став виключенням. Більшу частину в усіх фільмах він грав себе. Зокрема більшості його фанатів припала до душі стічка "Гол!". Хоча там він зіграз разом з Зінедіном Зіданом. Бекхем зміг створити зі свого імені доволі вдалий бренд, який досить дорого продається.

Джерело: google фото

Найлегендарніший футболіст минулого століття Пеле також спробував себе у кіно. У 1981 році за його участю на екрани вийшла стрічка «Втеча до перемоги». У цьому фільмі він зіграв капрала Луїса Фернандеса, одного з лідерів команди в’язнів.

 

Джерело: youtube Danios12345

 

Успішний, перспективний та популярний нині гравець ПСЖ Неймар не залишився осторонь кінематографу. Він не лише зіграв епізодичну роль у фільмі «xXx: Реактивiзацiя». А ще й вирішив спробувати себе у ролі продюсера та спродюсував документальний фільм про себе.

 

 

Але й наші українські футболісти не пасуть задніх. Завжди веселий та усміхнений екс-гравець "Дніпра", а нині один з кращих футболістів "Шахтаря" Євген Коноплянка також зіграв самого себе у скетчкомі "Віталька". Хоча його роль була не досить велика, але своїх фанатів Євген таки порадував.

 

Джерело: youtube Телеканал ТЕТ

Вінні Джонс побудував успішну футбольну кар’єру. На футбольному полі він прославився своєю жорсткою грою. Але з часом він почав грати, уникаючи «брудних прийомів». У свої 33 роки він завершив свою кар‘єру. І в той же час дебютував у фільмі Гая Річі "Карти, гроші, два стволи". Там він зіграв бандита Великого Кріса, не маючи ніякого акторського досвіду. А от свій гонорар за зйомки у цьому фільмі , який склав 30 000 фунтів стерлінгів, Джонс передав госпіталю, де його дружині Тані Лемонт була проведена операція з пересадки серця. Нині він за фільмографію він майже зраівняв рахунок з Еріком Кантона.

Ерік Кантона футболіст, який вдало поєднував дві стави одночасно. Він не завершуючи своєї кар‘єри почав зніматися у кіно. У 1995 році на екрани вийшла стрічка "Кохання у лугах"? де власне й відбувся його дебют. Хоча у ній Ерік зіграв роль другого плану. Після цієї ролі його акторська слава не змусла на себе довго чекати. Кантона досить швидко перетворився в успішного актора. І вже у 1998 році він знявся в історичній драмі "Єлизавета" з Кейт Бланшетт в головній ролі. З кожним роком його акторська діяльність набирає все більше оборотів. Нині він моде похвалитися доробком з 18 кіно-робіт, а ще серіалом та кліпом.

Ще один легендарний та титулований футболіст Зінедін Зідан не зміг устояти він спокуси спробувати сої сили у кіно. Його зірковий шлях у кіно розпочався з 2005 роцку, коли на екрани вийшов документальний фільм "Зідан: Портрет 21-го століття". З кожним роком на широкі екрани почали виходити все більше стрічок за його участю. Але більшість його запам'ятала з фільму Астерікс на Олімпійських іграх". І хоча там його ззовні не впізнати, то невід'ємний атрибут футбольний м'яч завжди залишається поряд.

Другие посты блога

Фільми про футбол
15 сентября 2020, 16:59
10
Все посты