Tribuna/Баскетбол/Блоги/Футбольный мир/В олімпійському спортивному центрі «Конча Заспа» відбулося відкрите тренування Нескорених.

В олімпійському спортивному центрі «Конча Заспа» відбулося відкрите тренування Нескорених.

Відсьогодні почався другий тренувальний табір. Для нашої збірної це ще один етап п’ятимісячної підготовки до виступу на Іграх Нескорених.

Автор — Arina
18 февраля 2020, 20:42
2
В олімпійському спортивному центрі «Конча Заспа» відбулося відкрите тренування Нескорених.

Відсьогодні почався другий тренувальний табір. Для нашої збірної це ще один етап п’ятимісячної підготовки до виступу на Іграх Нескорених. Протягом двох тижнів члени команди проведуть низку занять за обраними видами спорту, а також відвідуватимуть заняття з англійської та працюватимуть з психологом.

Нині ветерани вперше випробували новий для себе вид спорту - баскетбол на візках. Завдяки американцям участь у змаганнях з цього виду спорту стала можливою. Команда з США подарувала 10 спеціальних візків. А ще провели спільне тренування.

Після табору кожен з учасників продовжить індивідуальну підготовку за місцем проживання, маючи розроблений тренерами індивідуальний план. До початку Ігор українська команда збереться на спільні тренування ще один раз.

Цьогорічні Ігри Нескорених будуть проходити у Гаазі. Для нашої команди - це вже треті змагання за рахунком. Вперше українська збірна виступила на Іграх нескорених у 2017 році, які проходили в Торонто. 

Як проходило тренування дивіться у сюжеті. https://www.youtube.com/watch?v=RQBqMB65uuE&t=1s

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Фільми про футбол
15 сентября 2020, 16:59
10
Все посты