Tribuna/Футбол/Блоги/4-4-2/Cristiano Ronaldo - Tested To The Limit

Cristiano Ronaldo - Tested To The Limit

Кріштіану Роналду - один з найкращих футболістів планети! Але що дозволяє йому перевершувати інших гравців і в чому його сила? Щоб відповісти на це питання, Роналду відправиться в Мадрид.

Блог — 4-4-2
Автор — Gandalf
9 июля 2013, 12:17

В сучасній лабораторії йому належить пройти безліч тестів і випробувань, відмінних від тих, з якими він стикався раніше. Результати обіцяють бути показовими і навіть несподіваними. Півзахисник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду знявся у документальному кіно «Castrol EDGE представляє: Роналду - перевірка на міцність». Використовуючи можливості сучасної комп'ютерної графіки, Castrol занурить Вас у світ Роналду і покаже, чи зможе Кріштіану витримати всі випробування Castrol EDGE або він зламається під їх тиском. - Чи буде його фірмовий удар мати такий же ефект, якщо футболіст буде грати проти скляної стіни? - Чи буде Кріштіану так само успішний, змагаючись зі знаменитим спринтером на швидкість? - Чи зможе він так само швидко, як у грі, думати в ході випробувань на техніку володіння м'ячем? - Як те, що даровано йому природою, допоможе перехитрити професійного стрілка у випробуванні на виживання?  

Глядачів також чекають ексклюзивні інтерв'ю з Кріштіану, тренерами Фабіо Капелло і Арсеном Венгером, які дали експертну оцінку діям футболіста і конкретним тестах, які він проходить у фільмі.  

Cristiano Ronaldo - Tested To The Limit

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты