Tribuna/Футбол/Блоги/Football Life/Юніори «Руху» розгромили ковалівський «Колос»

Юніори «Руху» розгромили ковалівський «Колос»

Впевнена четверта перемога «Руха» U-19 виводить хлопців на перше місце у турнірній таблиці

Блог — Football Life
Автор — Solomiya Romanchuk
14 августа 2021, 18:06
Юніори «Руху» розгромили ковалівський «Колос»

Четвертий тур чемпіонату України серед молодіжних команд для рухівців стартував у Калинівці, там на гостей очікував "Колос".

Старт поєдинку був за львівською командою, вже на 3 хвилині їм вдалось відкрити рахунок, а зробив це Руслан Непейпієв.Згодом "жовто-чорні" заробили штрафний, Карабін розіграв із Квасницею, проте подача до майданчику виявилась невдалою.Гравцям "Колоса" важко було перейти центр поля, оскільки "Рух" високо пресингував, та на 11 хвилині гри Кирило Сенько знайшов нагоду дістатись штрафного майданчику львів`ян, проте удар був вище воріт. 

Ледвій швидко ввів м`яч у гру, відтак після передачі Віталія Романа Квасниця пішов у обіграш, здолав трьох та заробив штрафний для команди.До м`яча підійшов Карабін, який завдав прямий удар по воротах, не обійшлось без рикошету, але Квасниця не зумів вдало влучити по м`ячу.

Поєдинок для "Колоса" явно не фартовий.Мартін Жозе грає невдало, а Марко Сапуга тим часом відбирає круглого і пробиває по воротах, щоправда, безрезультативно."Рух" контролює гру.На 23 хвилині Савчук зриває, мабуть, першу перспективну атаку колосят та отримує гірчичник.Хлопці з Ковалівки не користуються нагодою, розігрують, але ніхто не замикає.

Рухівці теж марнують шанси, на 29 хвилині Непейпієв пробиває зі штрафного - вище воріт, згодом, Віталій Роман віддає на Сапугу, той б`є - м`яч від гравця "Колоса" виходить на кутовий, який завершується безперспективно.Один із найактивніших у першому таймі - Ілля Квасниця бере гру на себе, на 40 хвилині знову йде на трьох, заробляє штрафний, а на 45 - гірчичник.

На старті другого тайму той-таки Непейпієв міг оформлювати дубль, вийшов один на один, але тут голкіпер "Колоса" Фетюн зреагував швидше - без забитого.На 50 хвилині капітан "жовто-чорних" виконує подачу у штрафний майданчик, ковалівці грають невдало, м`яч опиняється в ногах Карабіна, той б`є повз стійку.

 Через 5 хвилин Сапуга використовує свій шанс і після подачі з кутового забиває головою, робить рахунок 0:2 і за традицією святкує із тренерським штабом та лавою запасних.

"Колос" створює момент, Ставничий пробиває по воротах, але Ледвій забирає м`яч до рук.На 58 хвилині Карабін отримує жовту картку, через декілька хвилин не реалізовує неймовірний момент, виправитись йому допомагає Станіслав Урсолов, який помиляється у штрафному майданчику - арбітр вказує на позначку.Карабін підходить і з легкістю переграє голкіпера.Рахунок стає 0:3.

"Колос" не може вийти з-під пресингу, "Рух" розташовується високо і , як сказав коментатор поєдинку: "Сапуга все перекриває в цьому матчі".

"Жовто-чорні" мали розкішний шанс забивати.Савчук наблизився до штрафного майданчику, обігрався з партнерами, але не зумів вдало пробити.На 70 хвилині рефері фіксує гру рукою, "Рух" заробляє другий пенальті, який пробиває Карабін, тим самим оформлює для себе дубль, а для команди робить рахунок 0:4.

 Ковалівці все ще намагаються щось зробити, проте їм порятунку вже немає.Юніори "Руха" все ще мають сили, аби пресингувати в заключній десятихвилинці.Сапуга тим часом опускається на позицію центрального захисника, де і проведе останні хвилини матчу.

 На 86 хвилині Підгурський мав забивати, але за крок до воріт він не зумів вдало влучити по м`ячу, проте йому допоміг Рогачов і вже у компенсований арбітром час Микита робить рахунок 0:5 і ставить крапку у цьому поєдинку.

 Чи це недооцінення суперника чи невпевненість у собі призвели "Колос" до такого результату - вирішувати тільки тренерському штабу.

"Рух" здобуває чергову перемогу і на даний момент очолює турнірну таблицю.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов