Tribuna/Футбол/Блоги/Football Life/Перенесене львівське дербі закінчилось результативною нічиєю

Перенесене львівське дербі закінчилось результативною нічиєю

Львівське дербі, по традиції, завершується нічиєю

Блог — Football Life
Автор — Solomiya Romanchuk
29 апреля 2021, 18:09
1
Перенесене львівське дербі закінчилось результативною нічиєю

На цей матч до Львова завітала справжня весна.Теплий вечір, пташки співають, вболівальники нарешті повертаються на трибуни.ПФК "Львів" вимушено розпочинає без ключових - Махмутовіча та Якімця, які відбувають дискваліфікацію.

 Матч стартував о 19:00 і обидві команди розпочали його впевнено.Вже у першій п`ятихвилинці "Львів" заробив небезпечний штрафний, Маруан міг забивати, Бандура парирував цей удар, на добиванні зіграв Ернест, але і тут воротар рухівців спасає команду та переводить на кутовий, який, на жаль, не зуміли вдало виконати "синьо-золоті леви".

На 9 хвилині дебютний гірчичник отримує Маруан за грубий фол на Борячуку.Нагода забити з`явилась у львів`ян на 15 хвилині, Ернест вдало прокинув обох, але Ренан завис в офсайді, а через 2 хвилини нападник вийшов віч-на-віч із Бандурою, проте затягнув удар, а голкіпер перевів круглого на кутовий.Розіграш стандарту призвів до небезпеки у штрафному рухівців, та Довгий не зміг замкнути як слід.

Поки "Львів" атакував, "Рух" зумів забити, зробив це Борячук, щоправда, гол не зарахували, бо до забитого зафіксували фол.Система VAR рятує "синьо-золотих левів".

Після цього "Рух" заграв впевненіше та перехопив ініціативу, проте попалився, і з передачі Альваро Ернест розкішно влучає у ворота Бандури, тим самим відкриває рахунок у матчі на 33 хвилині.Під кінець тайму гра зупинилась у центрі поля, у компенсований арбітром час "Рух" мав нагоду пробити штрафний, проте удар вийшов не зовсім вдалим, прямо Романчуку в ноги.ПФК "Львів" йде на перерву з перевагою.

Другий тайм був за рухівцями.На 53 у штрафному "Львова" Бусько грає рукою.Арбітр вказує на позначку, Кондраков підходить та переграє Ільющенкова.Рахунок стає 1:1.

Переломним моментом для львів`ян стає невдала гра Маруана - він отримує другий гірчичник, а відповідно - червону картку.Від так "Львів" грає в меншості.Тренерський штаб швидко реагує та дає шанс молодому таланту - Борису Крушинському, хлопець на 62 хвилині записує у свою історію дебют в УПЛ.

Рухівці тиснуть, але оборону львів`ян здолати не можуть."Львів" зумів створити декілька моментів, але, на жаль, не реалізував.Матч завершився з нічийним рахунком."Рух" готується до "Олександрії", а "Львів" вирушає в гості до "Маріуполя".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов