Tribuna/Футбол/Блоги/Football Life/Дублюючий склад «синьо-золотих левів» вчергове поступився СК «Дніпру-1»

Дублюючий склад «синьо-золотих левів» вчергове поступився СК «Дніпру-1»

Виїзд у Дніпро для ПФК «Львів» U-21 видався недалим

Блог — Football Life
Автор — Solomiya Romanchuk
1 апреля 2021, 18:17
2
Дублюючий склад «синьо-золотих левів» вчергове поступився СК «Дніпру-1»

20 тур чемпіонату України серед молодіжних складів поклав початок у Дніпрі.ПФК "Львів" завітав у гості до СК "Дніпро-1".Львів`яни були змушені розпочати цей матч без Ростислава Боберського, який перебрав із жовтими, та без Сергія Топчія, який, найімовірніше, завтра потрапить до заявки основної команди.Щодо "Дніпра-1", то у цьому матчі тренерський штаб вирішив грати без бразильців, а також деякі гравці не взяли участь через виклик до молодіжної збірної України.

Гравці "Львова" розпочали, м`яко кажучи, невдало.Вже на 3 хвилині поєдинку дніпряни мали змогу забити, але Борис Крушинський опинився у потрібному місці, у потрібний час.На 6 хвилині гравці "Дніпра-1" заробили штрафний, після подачі один із захисників "Львова" вибив, проте невдало і Соловйов мав розкішний шанс відкривати рахунок, але вдарив вище.Через помилку того-таки Соловйова львів`яни повели в рахунку.На 15 хвилині матчу забиває капітан команди - Станіслав Демків.

Згодом нагода забити з`явилась у "Дніпра-1", але Ховайко не зумів дістати круглого.Поки дніпряни намагались атакувати та створювати моменти, на 21 хвилині героєм епізоду стає той же Соловйов і дарує львів`янам шанс забити, ті його використовують, цього разу це робить Дмитро Пентелейчук.22 хвилина - перший і єдиний гірчичник заробляє Соловйов, а вже на 24 - тренер його міняє на Матвєєва.Чи правильне таке рішення? Можливо.Чи позначиться це якось на психологічному стані хлопця? Однозначно так.У кожного бувають такі матчі, коли гра виходить невдалою, тому не варто критикувати юного таланта, у нього все попереду.

Здавалося б гравці "Львова" зуміли реабілітуватись, проте не на довго.Невдала гра Давидова, як і невдале перехоплення Крушинського дарують гол дніпрянам.На 32 хвилині Ховайко робить рахунок 1:2, а наприкінці тайму оформлює дубль.У цьому епізоді не без помилки воротаря "синьо-золотих левів" Максима Серватяка, який зіграв невдало, вийшовши з воріт.

По перерві ПФК "Львів" мав нагоду забивати зі штрафного, проте Пентелейчук влучив у стінку.Другий тайм розпочався з рівної гри, а точніше - обміну атак.Шинкаренко мав хороший шанс, але вдарив вище воріт суперника.

У другій частині тайму дніпряни взяли гру на себе і на 75 хвилині змогли вийти вперед.Кононов зробив розкішну і точну передачу у штрафний майданчик, Гора зумів прийняти та віддати на Рубчинського, який стає автором 3 голу у ворота "Львова".Можна запитати, що робили захисники, але відповідь проста - стояли.Після цього моменту хлопчаки з міста Лева, відверто кажучи, поплили.

Заключним моментом цього поєдинку стає 79 хвилина.Штрафний для СК "Дніпро-1", виконує його Лебедєв і робить рахунок 4:2.Наприкінці тайму львів`яни мали гольовий момент, Максим Хімчак красиво скинув п`ятою, Малашевський пробив, та Махарадзе потягнув цей удар.На останній хвилині основного часу "Львів" таки забив, зробив це Мацях, але, на жаль, з офсайду.

У компенсований арбітром час обійшлось без забитих.СК "Дніпро-1" здобуває чергову перемогу над ПФК "Львів".