Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний дайджест/Трансферна сага Роналду набирає оберти: співпраця з «МЮ» під питанням, агент пропонує Кріша іншим клубам

Трансферна сага Роналду набирає оберти: співпраця з «МЮ» під питанням, агент пропонує Кріша іншим клубам

Але щонайменше два вже відмовилися.

27 июня 2022, 16:13
7
Трансферна сага Роналду набирає оберти: співпраця з «МЮ» під питанням, агент пропонує Кріша іншим клубам

Але щонайменше два вже відмовилися.

Подальша доля Роналду в «МЮ» під великим питанням. Хоч і гравець, і новий тренер клубу тен Гаг публічно говорили про бажання співпрацювати, а Sky Sports повідомляв, що Кріштіану не планує покидати команду, інсайди щодо діяльності його агента Жорже Мендеша свідчать про інше.

«Баварія»: спочатку інсайд про інтерес мюнхенців, виявилося навпаки – клуб побоявся зарплати

Джерела: AS, Sport1, Хасан Саліхаміджич

Усе почалося з новини про зацікавленість мюнхенців у Роналду, яка була як грім серед ясного неба. Іспанське видання AS стверджувало, що у португальцеві «Баварія» бачить заміну Левандовському, а сам гравець хоче виграти ще кілька трофеїв до завершення кар’єри.

Її навіть довелося публічно спростовувати спортдиру клубу Хасану Саліхаміджичу: «Кріштіану Роналду – топ-гравець з видатною кар’єрою. Але чутки, які поширились, це просто чутки. В цьому немає правди».

Пізніше німецький Sport1 дещо прояснив ситуацію: насправді це представники португальця пропонували його послуги «Баварії». Керівництво клубу відмовилося, оскільки злякалось, що це може підірвати структуру зарплат у клубі. Португалець заробляє 27 млн євро, що на 3 млн більше, ніж Роберт Левандовський – найбільш високооплачуваний гравець команди.

Крім того, трансфер Роналду повністю похитнув би порядок у команді. «Баварія» не хоче підписувати суперзірку, яка ставить свій добробут вище інтересів клубу.

«Челсі»: Мендеш спілкувався із новим власником, але перехід теж малоймовірний

Джерела: The Athletic, The Telegraph

Як повідомив The Athletic, минулого тижня агент португальця Жорже Мендеш зустрічався із новим власником «Челсі» Тоддом Боелі. Однією із тем для обговорення було майбутнє Роналду. Сторони розмовляли про можливий перехід футболіста.

The Telegraph вже після цього уточнив, що перехід Кріша до лондонського клубу малоймовірний. У «Челсі» інші цілі для підсилення атаки, станом на зараз головна – Рахім Стерлінг.

«Рома»: агент планує запропонувати гравця, раніше була інформація про зацікавленість «вовків»

Джерела: La Gazzetta dello Sport, La Repubblica

Останній інсайд про Кріша – від La Gazzetta dello Sport про те, що Мендеш збирається запропонувати його послуги римлянам. Зазначається, що попри не найкращі стосунки між Роналду та Моурінью, керівництво «Роми» було б зацікавлено в такій перспективі. 

Ще 17 червня La Repubblica повідомляла, що римляни теж не проти підписати португальця. Там нібито вважають, що перехід форварда допоможе розвинути власний бренд. Важливим чинником є й те, що і Роналду, і Моурінью є агентами Мендеша, а за попередній сезон він привів у клуб двох португальців – Руя Патрісіу та Сержіо Олівейру.

***

Тим часом за даними ESPN «МЮ» повідомив Роналду, що його цього літа продавати не збираються. У гравця залишається контракт ще на сезон.

Фото: LINDSEY PARNABY/AFP via as.com

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты