Tribuna/Футбол/Блоги/Повісточка/Склад Шотландії на Україну не грізний: більшість гравців не з АПЛ, є навіть 3-й дивізіон Англії

Склад Шотландії на Україну не грізний: більшість гравців не з АПЛ, є навіть 3-й дивізіон Англії

Блог — Повісточка
24 мая 2022, 18:00
13
Склад Шотландії на Україну не грізний: більшість гравців не з АПЛ, є навіть 3-й дивізіон Англії

Є й відверті резервісти.

Головний тренер збірної Шотландії оголосив список із 26 гравців, викликаних на червневі матчі – у першу чергу, на матч проти збірної України у півфіналі плей-оф кваліфікації ЧС.

Звісно ж, головна новина (для тих, хто не стежив за «Арсеналом») – відсутність Кірана Тірні. Той через проблеми з коліном не встигає відновитися.

Здебільшого ж збірну складають не найтоповіші гравці АПЛ (справді близьких до зіркових двоє – Ендрю Робертсон та Скотт Мактоміней), клубів Чемпіоншипу та Шотландської прем’єр-ліги. Примітно, що серед останніх майже немає представників фіналістів ЛЄ «Рейнджерс»: лише Раян Джек, який зіграв 74 хвилини матчу з «Айнтрахтом», але у чемпіонаті його назвати основним узагалі неможливо.

Найбільше у цьому списку дивує Натан Паттерсон: так, талант, але за «Рейнджерс» зіграти встиг лише 6 матчів у лізі. А в «Евертоні», куди прийшов майже одночасно із Миколенком, спочатку спостерігав за подіями із лави запасних, а потім узагалі травмувався і вибув до кінця сезону.

З іншого боку, з нижчих ліг одразу двоє (а може, й троє) гравців підуть на підвищення. Росс Стюарт став одним із лідерів довгоочікуваного підняття «Сандерленда» із болота Ліги 1, Раян Крісті наступного сезону гратиме в АПЛ із «Борнмутом», а Скотт Маккенна у суботу зіграє у фіналі плей-оф Чемпіоншипу за підвищення.

Однак, зрештою, ця команда не виглядає такою грізною, як звучить. Зможемо обіграти?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты