Tribuna/Футбол/Блоги/Повісточка/Фанати «Айнтрахта» напали на вболівальників «Рейнджерс» і розтрощили кафе за кілька годин до матчу. І це не перша бійка за день

Фанати «Айнтрахта» напали на вболівальників «Рейнджерс» і розтрощили кафе за кілька годин до матчу. І це не перша бійка за день

Блог — Повісточка
18 мая 2022, 21:39
3
Фанати «Айнтрахта» напали на вболівальників «Рейнджерс» і розтрощили кафе за кілька годин до матчу. І це не перша бійка за день

Не той «мегадрайв», який хочеться бачити.

У Севільї вже от-от зіграють у фіналі ЛЄ «Айнтрахт» та «Рейнджерс» – дві команди з чи не найяскравішими вболівальниками цьогорічного розіграшу трофею. Здебільшого стосунки між ними в іспанському місті можна назвати мирними.

Однак були й ганебні випадки.

Фанати «Айнтрахта» напали на кафе із фанами «Рейнджерс»: потрощили стільці й навіси, йшли в рукопашну

За кілька годин до матчу журналіст місцевого радіо опублікував відео, на якому фанати німецького клубу атакують кафе, у якому сидять вболівальники шотландців.

Також відео опублікував акаунт спортивної програми радіо Cadena Ser.

Ідентифікувати, що це саме фанати «Айнтрахта», просто: лідери ультрас клубу закликали усіх вболівальників прийти у білому.

До речі, один із фанатських пабліків «Селтіка» стверджує, що все почалося через провокацію одного з вболівальників «Рейнджерс». Вірити цьому чи ні – питання, однак звинувачувати його – усе одно, що звинувачувати жертву зґвалтування.

Це вже не перший випадок насильства з боку німців за добу: уночі теж напали на фанатів суперника, кидали у поліцію склом, п’ятеро арештовані

Приблизно опівночі за місцевим часом у центрі Севільї фанати «Айнтрахта» теж напали на фанатів «Рейнджерс» та на поліцейських, які намагалися припинити бійку: наздоганяли тих, хто намагався втекти, кидали стільці, скло та фаєри. Поліції довелося робити попереджувальні постріли у повітря.

Результати цієї бійки вже відомі. На щастя, майже ніхто не постраждав, окрім одного вболівальника шотландців із травмою голови. Місцева поліція повідомила про п’ятьох затриманих фанатів німецького клубу.

Фото: Getty Images

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты