Tribuna/Футбол/Блоги/Folk Design | Народний дизайн/Новий проект «Народний дизайн» | Folk Design

Новий проект «Народний дизайн» | Folk Design

Folk design або Народний дизайн. Так, ви відкрили новий блог, який може стати одним із звичайнісіньким на цьому сайті, або стати «локомотивом змін» в футбольному дизайні України. Кожного дня наша країна прагне змін та розвитку, і футбол не є винятком. Нове керівництво «Прем’єр ліги України» хоче створити сильну, конкурентну лігу. Цього не буде без правильних команд... команд з правильним менеджментом, команд з правильним тренувальним підходом, команд з президентами відкритими до змін. Але не про це. Folk design був створений для розвитку і збільшення стандартів ук...

Автор — Roman Dus
2 сентября 2016, 19:40
6
Новий проект «Народний дизайн» | Folk Design

Folk design або Народний дизайн. Так, ви відкрили новий блог, який може стати одним із звичайнісіньким на цьому сайті, або стати "локомотивом змін" в футбольному дизайні України.

Кожного дня наша країна прагне змін та розвитку, і футбол не є винятком. Нове керівництво "Прем'єр ліги України" хоче створити сильну, конкурентну лігу. Цього не буде без правильних команд... команд з правильним менеджментом, команд з правильним тренувальним підходом, команд з президентами відкритими до змін. Але не про це. Folk design був створений для розвитку і збільшення стандартів українського футболу; показати уболівальникам яким може бути стиль улюбленого клубу; об'єднати найкращих авторів у цій сфері, які будуть давати об'єктивні, зважені поради та бажання. Ми стежимо за модою і трендами в цій сфері. Ми - вболівальники, народ. Народний дизайн.

Проект "Народний Дизайн" виник не на пустому місці! Наша команда складається з трьох чоловік: Роман Дусь, Дмитро Штрайс, Александар Драговіч, але ми хочемо єднатися з іншими творчими людьми. За нашими плечима спільні проекти командами: "Сталь" Каменське, "Чорноморець" Одеса, "Колос" Ковалівка, ФК "Інгулець" і багато інших.

Підписуйтесь на нас в ВКонтакте, Instagram, Facebook. А якщо у вас є класні ідеї і пропозиції співпраці, то пишіть -

Лучшее в блогах
Больше интересных постов