Tribuna/Футбол/Блоги/Football is our life/Самі красиві дівчата в світі - українки. Чи погоджуєтесь ви з цим терміном?

Самі красиві дівчата в світі - українки. Чи погоджуєтесь ви з цим терміном?

Дівчата українських футболістів полюбляють пластику....

Блог — Football is our life
Автор — FIOL KVAD
28 марта 2019, 11:42

Займаючись своїми двома останніми матеріалами я багато надивився фото обраниць відомих футболістів Європи та України.  Зазвичай я писати не люблю та ось в моїй голові засіло кілька думок і я вирішив поділитись ними з Вами.

Всім нам здається що футболісту досить легко найти собі якусь класну дівчину-модель, що вони так і липнуть до них.

І в Україні це дійсно так, як тільки юний футболіст отримує більш-менш професійний контракт, і зарплатню 10 тис. доларів на місяць, він автоматично стає лакомим кусочком для всіх світських дам, які не найшли собі ще “папіка”, плюс до грошей вони ще й отримують собі підтягнутого і красивого хлопця. В Європі все відбувається трошки по іншому поки футболіст не стане топ зіркою, він є звичайний смертний, і дівчат собі зазвичай шукають таких же.

Та все це ніби звично, здивувало мене ось що, чому після того як дівчата вже сподобались своєму обранцю і він на них одружився, і все ніби добре. Вони роблять ось це.

Мені просто огидно дивитись на ці не природні частини тіла. Ось виходить що дівчата українки є найкращі у світі, не задоволені своїм  зовнішнім виглядом, і тільки у них з’являється можливість вони розпочинають щось змінювати, не знаючи границь, перетворюючи себе в щось далеко не найкраще. Не знаю чому їм про це не говорять їх чоловіки.

В водночас коли в Європі всі намагаються виглядати більш природньо і чарувати натуральною красою.  А коли роблять якісь зміни то знають міру.

 Що хотілось сказати українські дівчата були визнані найкрасивішими за свою природню красу, яку вам сформували, і передали наші  предки, тому прошу не змінюйте цей стереотип залишайтесь  Українками!

Для порівняння перегляньте відео!

 Дівчата європейських футболістів:

 

Дівчата українських футболістів:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты