Tribuna/Футбол/Блоги/Медіа та футбол/Клім Приходько: «Моя ціль – допомогти повернути клуб до УПЛ»

Клім Приходько: «Моя ціль – допомогти повернути клуб до УПЛ»

Про свій футбольний шлях розповідає талановитий півзахисник Клім Приходько, на рахунку якого декілька важливих голів у першому півріччі.

Автор — fckryvbas_media
8 января 2022, 15:46
Клім Приходько: «Моя ціль – допомогти повернути клуб до УПЛ»

Про свій футбольний шлях розповідає талановитий півзахисник ФК «Кривбас» Клім Приходько, на рахунку якого декілька важливих голів у першому півріччі.

– Свій футбольний шлях розпочав у Кривому Розі, після чого переїхав до Академії «Дніпра». У Дніпрі в команді змінився тренер, й мені надійшла пропозиція виступати за київське «Динамо». Довго я не думав, тому переїхав до столиці України. За киян доріс до команди U-19, після чого отримав пропозицію від «Шахтаря».

Після чого була оренда до «Маріуполя», де я пробув півтора місяці. Можна сказати, не зійшлися характерами із тренером, тому повернувся до «Шахтаря». У «Кривбасі» наразі почуваю себе відмінно. Тут класна команда, хороший колектив. Позитивна атмосфера у роздягальні, завжди всі усміхнені, жартують.

Улюблений зарубіжний клуб – «Баварія», а найкращим гравцем вважаю Мессі. Цілі у «Кривбасі» - зіграти якомога більше матчів у основному складі та допомогти повернути клуб до УПЛ.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты