Tribuna/Футбол/Блоги/Медіа та футбол/«Якщо б хтось мені на початку чемпіонату сказав, що ми будемо треті, то я б посміхнувся», - Гагарін про жіночий Кривбас

«Якщо б хтось мені на початку чемпіонату сказав, що ми будемо треті, то я б посміхнувся», - Гагарін про жіночий Кривбас

Віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін поділився в інтерв’ю для Stargorod Sport про створення та розвиток жіночої команди Кривбасу, ситуацію у Вищій лізі та яким має бути розвиток українського жіночого футболу.

Автор — fckryvbas_media
19 ноября 2021, 14:08
5
«Якщо б хтось мені на початку чемпіонату сказав, що ми будемо треті, то я б посміхнувся», - Гагарін про жіночий Кривбас

Віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін поділився в інтерв’ю для Stargorod Sport про створення та розвиток жіночої команди Кривбасу, ситуацію у Вищій лізі та яким має бути розвиток українського жіночого футболу. 13 листопада жіночий ФК «Кривбас» зіграв останній матч першого етапу чемпіонату України з учасником Ліги чемпіонів та багаторазовим чемпіоном України ЖФК «Житлобуд-1». Гра закінчилася з рахунком 2:0.

«Здається, що гра могла скласти інакше, але це футбол і для нас так склалося. Але я дівчатам казав і після матчів з «Житлобуд-2», «Житлобуд-1», що навіть такий результат для нас - це досвід. Ми нова команда, молоді дівчата, тому все попереду.

Те, що ми закінчили на третій сходинці, нас спонукає лише більше працювати. Зимою будемо працювати також на трансферному ринку. Ми розуміємо, що треба підсилюватися, потрібен досвід, якого нам не вистачає. Я дівчаткам після гри сказав, що якщо б хтось мені на початку чемпіонату сказав, що ми будемо треті, то я б посміхнувся і сказав, що це круто. А зараз вже хочеться більше, тому це тільки початок», — говорить Артем Гагарін. Також Артем Гагарін розповів у інтерв’ю про перше знайомство з жіночим футболом під час Зимового Кубку, який проходив у Чернігові. Тоді у віцепрезидента ФК «Кривбас» зовсім змінилася думка про жіночий футбол. «Я не розумію чому так мало вболівальників на матчах жіночих команд. Жіночий футбол — це дуже цікаво, емоційно та красиво! Я хочу, щоб жіночий футбол надалі розвивався в Україні, а всі жіночі команди ставали краще. Дуже круто, що деякі команди повторюють наш досвід, це означає, що «Кривбас» все робить правильно», — говорить Артем Гагарін, віцепрезидент ФК «Кривбас».

Другие посты блога

Все посты