Tribuna/Футбол/Блоги/Медіа та футбол/Богдан Сарнавський: «Кар'єру починав не воротарем»

Богдан Сарнавський: «Кар'єру починав не воротарем»

Продовжуємо знайомити вас більше з гравцями, які приєднались до нашого клубу в цьому сезоні. На черзі відеопрофайл №3 - Богдан Сарнавський.

Автор — fckryvbas_media
16 ноября 2021, 16:04
Богдан Сарнавський: «Кар'єру починав не воротарем»

Продовжуємо знайомити вас більше з гравцями, які приєднались до нашого клубу в цьому сезоні. На черзі відеопрофайл №3 - Богдан Сарнавський.

Воротар розказав вболівальникам, на якій позиції грав на початку кар'єри, за кого вболіває з дитинства, та яку страву вперше в житті спробував у Кривому Розі:

- Чому обрав у «Кривбасі» саме 23 номер? Ще з часів «Арсеналу», коли там грав Сергій Погорєлий, з яким я товаришував. Так от, він грав саме під номером 23. Деякі знамениті спортсмени обрали цей номер: Майкл Джордан, Девід Бекхем. Розпочав свій футбольних шлях у 11-12 років, й, певно, як більшість хлопчиків одразу став у ворота.

Також виступав на позиції центрального захисника. Вважаю, гідно б грав на цій позиції зараз і у «Кривбасі», якби довелось (посміхається). Захищав честь юнацьких та молодіжних збірних України, потім вдалося заграти в юному віці у «Арсеналі». Перейшов до «Шахтаря», але в силу певних причин стати основним у Донецьку не вийшло: номером один там був Андрій П’ятов, воротар національної збірної України.

Так, у «Шахтарі» не було достатньої кількості ігрової практики, але наразі сезон за сезоном практика є, тому скаржитися на щось не хотілося б. Далі – більше, однозначно. В «Кривбасі» у мене великий шлях попереду.

Облаштувався у Кривому Розі добре, де мешкаю разом із дівчиною, майбутньою дружиною. Я корінний киянин, й у вільний час їду до Києва, де живуть мої батьки, друзі. У команді більше товаришую із Татарковим (вже, мабуть, років десять), Хобленко, Гордієнко, Семеновим. Взагалі із усіма хлопцями в команді хороші відносини. Улюблений ФК? Це «Реал» Мадрид.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты