Tribuna/Футбол/Блоги/Trans Late/Берездан. Przegląd Sportowy про зміни у складі Легії

Берездан. Przegląd Sportowy про зміни у складі Легії

Блоґ «Trans Late» перекладає статтю Адама Давідюка для Przegląd Sportowy про можливий склад Легії на матч Ліги Європи із Зорею

Блог — Trans Late
19 августа 2015, 20:52

Блоґ "Trans Late" перекладає статтю Адама Давідюка для Przegląd Sportowy про можливий склад Легії на матч Ліги Європи із Зорею

Фото: Петр Куча / newspix.pl

У матчі четверга із Зорею легіоністи зіграють за іншою схемою, ніж у матчі з Пястом. Поразка (2:1) спричинила зміни у команді Хеннінґа Берґа. До основного складу повернуться Бартош Берешинські та Міхал Паздан. Перший замінить Лукаша Брозя на правому фланзі захисту, другий вилікував ушкодження. Ондрея Дуду, який про своє ушкодження радше говорить у розмові не на камери, замінить Александар Прійовіч. Так команда вчора побудувалась на тренуванні.

Берг вже довго каже, що конкуренція на правому боці оборони є безкомпромісна, тому Брозь і Берешинські мусять грати уважно. Колишній капітан Відзева (Брозь - прим. К.С.) цю уважність втратив на 85 хвилині в Гливицях. Заснув під час подачі Жерара Бадії, не поматив, що за плечима набігає Саша Живєц, і Легія втратила хоча б нічию. Раніче Брозь грав непогано, в атаці розумними подачами створював одноклубникам гольові моменти. Зараз настав час конкурента. 23-річний гравець виступив у чотирьох матчах. Легія усі виграла, а він зібрав похвальні відгуки.

З приводу Паздана від початку матчу було зрозуміло, що якщо буде здоровим, то створить з Якубом Жезнічаком пару центрбеків. В останньому матчі, коли Паздан оновлювався після травми коліна, на його позиції грав Ігор Левчук, але теж помилився в Гливицях. В Києві легіоністи мають повернутись до оптимального, на думку тренера, складу. Лікарі турбуються за ногу Паздана, але, скоріше за все, ніщо не завадить йому вийти з перших хвилин.

Через відсутність Дуди, тренер не має поля для маневрів в атаці. Міг би передвинути Гільєрме на позицію атакувального півзахисника, але тоді з'явилась би проблема на правому фланзі. Іван Трічковські, який вчора вперше тренувався з командою, ще не набрав відповідну фізичну форму. Тому Берґ обрав перевірений спосіб - Прійовіч на вістрі та Ніколіч під ним.

Адам Давідзюк, Przegląd Sportowy

Лучшее в блогах
Больше интересных постов