Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Чемпіонат Києво-Святошинського району: на перерву – лідером!

Чемпіонат Києво-Святошинського району: на перерву – лідером!

Завершилося перше коло чемпіонату Києво-Святошинського району.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
26 июня 2018, 10:29
4
Чемпіонат Києво-Святошинського району: на перерву – лідером!

Завершилося перше коло чемпіонату Києво-Святошинського району. Після досить невдалого старту «Джуніорс» протягом турнірної дистанції спромігся надолужити згаяне та прийшов до проміжного фінішу першим. Обійти у турнірній таблиці на одне очко «Софію» (Софіївська Борщагівка) та «Гостинний Двір» (Вишневе) вдалося завдяки перемозі в Ірпені над місцевим «Барсом».

Команда Сергія Шута потужно розпочала зустріч, вже на перших хвилинах створивши декілька нагод для взяття воріт. Проте, своїми шансами шпитьківчани не скористалися, за що розплатилися пізніше. На 17-й хвилині «юніори» ледь не залишилися у меншості, коли за межами штрафного майданчика рукою зіграв Максим Максименко. На щастя, арбітр не розцінив дії воротаря «Джуніорс» як фол останньої надії, тому команди продовжили грати рівними складами. Та неприємності для «Джуніорс» на цьому не закінчилися: у середині тайму самовпевнена гра захисника призвела до зовсім непотрібної втрати м’яча у власному штрафному майданчику, після чого стався точний удар півзахисника «Барса» у лівий кут.

Пропущений гол змусив «Джуніорс» активізуватися. І якщо після удару Кульгука з близької відстані голкіпер «Барса» у останній момент встиг накрити м’яч на лінії воріт, то вже у наступному епізоді він свою команду не врятував. На подачу Дерделя з правого флангу відгукнувся Колесник, який головою переправив м’яч у сітку воріт.

Вийти вперед шпитьківчанам вдалося ще до закінчення першого тайму, причому знову відзначився Колесник. Перший удар Євгена з лінії штрафної прийшовся у Андрія Ятленка, а ось після другого м’яч відправився у правий кут воріт. Та й це ще було не все. В одній з наступних атак Колесник завдав ще одного класного удару. Проте, цього разу влучив у поперечину.

По перерві «Джуніорс» розвинув успіх. Ятленко майстерно пробив штрафний (голкіпер навіть не ворухнувся), а Кульгук забив у порожні ворота після зручної передачі Дерделя, який по правому флангу увірвався до карного майданчика. Розслабившись, «юніори» пропустили гол у відповідь, але досягти більшого супернику не дозволили – перемога 4:2.

«Барс» (Ірпінь) – «Джуніорс» (Шпитьки) 2:4

Голи: Колесник 30, 40, Ятленко 60, Кульгук 88

«Джуніорс»: Максименко, Дердель, Самар, Ятленко, Кульгук, Курята, Колесник, Кривошеєнко, Верхов, Шут (Чуприна, 46), Костенко.

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты