Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Чемпіонат Київської області: велика перемога у Малій Снітинці

Чемпіонат Київської області: велика перемога у Малій Снітинці

«Джуніорс» розгромив «ДГ Шевченківське».

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
26 июня 2018, 02:05
Чемпіонат Київської області: велика перемога у Малій Снітинці

Очікуючи завершення будівництва стадіону в Шпитьках, «Джуніорс» розширює географію домашніх матчів. У цьому сезоні у команди вже встигли з’явитися нові прихильники в Ірпені, де «юніори» приймали «Патріот», і Фастові (поєдинок з «Музичами»). У суботу, 23 червня, про шпитьківчан дізналися ще й у Малій Снітинці. Місцеві жителі вперше стали свідками матчу вищої ліги чемпіонату Київської області – «Джуніорс» приймав «ДГ Шевченківське» (Денихівка).

Незважаючи на фінальний рахунок (4:0 на користь шпитьківчан), «юніорам» далеко не все давалося просто. За підсумками перших тридцяти хвилин матчу суперник практично ні в чому не поступився «Джуніорс» і навіть був дуже близьким до того, щоб вийти вперед. Підопічні Олександра Солов’яна створили дві 100%-і нагоди. У першому моменті нападник «ДГ Шевченківське» з вбивчої позиції пробив над поперечиною, а в другому небезпеку після сольного проходу через півполя Дениса Ситника (бронзовий призер чемпіонату Ісландії-2010) ліквідував Максим Максименко.

Зламати супротив «аграріїв» шпитьківчанам вдалося наприкінці першого тайму. Спочатку відзначився Левенець. Сашко головою переправив м’яч під поперечину після класної подачі Кривошеєнка зі штрафного. Згодом перевагу «Джуніорс» подвоїв Костяний і було це так: Кривошеєнко протягнув м’яч через півполя та віддав передачу на Левенця, той, за допомогою витонченого дриблінгу, пройшов по флангу і виконав подачу до штрафного майданчика, де вже Костяний, після серії рикошетів, миттєво зорієнтувався у ситуації і з лінії воротарської відправив м’яч у сітку воріт.

У другому таймі «Джуніорс» вже не мав особливих проблем. Команда впевнено контролювала хід матчу, а наприкінці провела ще два голи. Цікаво, що до обох м’ячів знову долучився Кривошеєнко. На 80-й хвилині Іван втік на фланзі від Литченка та вивів на ударну позицію Куряту. Віктор розстрілював ворота з декількох метрів, проте, примудрився влучити у голкіпера. На щастя, першим на добиванні опинився Михайло Костенко. Декілька хвилин потому нападник «Джуніорс» оформив дубль. Після подачі Кривошеєнка з правого флангу Кульгук у дотик скинув м’яч під удар Костенку, який технічно пробив у дальній кут.

Перемога дозволила «Джуніорс» наблизитися до «Діназа». Відставання від вишгородців, які посідають друге місце, становить тепер п’ять очок. Від «Патріота» (Баришівський район), який йде третім, шпитьківчани відстають на два залікові пункти, а відстань до лідера – «Авангарда» (Бзів) і досі дев’ять очок.

"Джуніорс" (Шпитьки) - "ДГ Шевченківське" (Денихівка) 4:0

Голи: Левенець 40, Костяний 44, Костенко 80, 89

"Джуніорс": Максименко, Дердель, Самар, Курята, Верхов, Ятленко, Козир (Кривошеєнко 22), Скороход, Левенець (Кульгук 81), Костяний (Костенко 79), Колесник

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты