Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Подвійний ювілей «Джуніорс»

Подвійний ювілей «Джуніорс»

Дев’ятий тур чемпіонату Київської області підготував для «Джуніорс» виїзд у одне з найдавніших міст Русі.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
6 июня 2018, 09:27
Подвійний ювілей «Джуніорс»

Дев’ятий тур чемпіонату Київської області підготував для «Джуніорс» виїзд у одне з найдавніших міст Русі – Переяслав-Хмельницький. Саме там на стадіоні імені Валерія Лобановського свої домашні проводить районна команда «Переяславщина».

Цьогорічний чемпіонат для підопічних Мехмана Доли вже другий у когорті найсильніших команд області.  Наразі переяславцям похвалитися нічим: як і торік, вони перебувають внизу турнірної таблиці. Проте, певний прогрес все ж помітний – принаймні без бою команда нікому не здається, навіть фаворитам чемпіонату. Нещодавно «Переяславщина» попсувала нерви «Діназу» та «Соколу», а також вибила з розіграшу Кубка Київщини «Музичі».

Для «Джуніорс» матч проти «Переяславщини» склався більш-менш спокійно. Підопічні Євгена Чуприни забили досить швидкий гол (відзначився Вадим Костяний, якому асистував Сашко Скороход) та надалі контролювали перебіг поєдинку. Лише наприкінці першого тайму в обороні захисники «Джуніорс» дозволи господарями наблизитися до своїх воріт і створити небезпечні моменти. Проте, в цих епізодах надійно зіграв воротар шпитьківчан - Максим Максименко.

У другому таймі «Джуніорс» зусиллями того ж Костяного (цього разу Вадиму асистував Костенко) збільшив перевагу у рахунку до двох м’ячів і таким чином остаточно зняв питання стосовно переможця зустрічі. Перемога над «Переяславщиною» стала для шпитьківчан ювілейною – 50-ю у чемпіонатах Київської області. Крім того, матч у Переяслав-Хмельницькому став для «Джуніорс» 25-м у чемпіонаті Київщини, у якому команда не пропустила жодного м’яча.

"Переяславщина" - "Джуніорс" 0:2

Голи: Костяний 18, 51

"Джуніорс": Максименко, Дердель, Самар, Семенко, Верхов, Колесник (Чуприна, 74), Мельник, Кульгук, Костенко, Левенець (Шут, 83), Костяний

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты