Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Меморіал Кирсанова: ляпас від “Авангарда”

Меморіал Кирсанова: ляпас від “Авангарда”

«Джуніорс» (Шпитьки) ризикує передчасно зійти зі шляху на Меморіалі Кирсанова.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
23 марта 2018, 13:21
Меморіал Кирсанова: ляпас від “Авангарда”

«Джуніорс» (Шпитьки) ризикує передчасно зійти зі шляху на Меморіалі Кирсанова. Нищівна поразка від чемпіона Київщини – «Авангарда» (Бзів) загнала шпитьківчан у складне положення.  

Якби після першого тайму хтось сказав, що «Джуніорс» поступиться у звітному поєдинку з рахунком 0:3, його одразу відправили би у палату №6 в компанію до Наполеона. Підопічні Євгена Чуприни видали класну 45-хвилинку, протягом якої бракувало лише одного – забитих м’ячів. Хоча «Авангард» часом створював небезпечні моменти біля воріт «Джуніорс», шпитьківчани переважали суперника та мали достатньо нагод для того, щоб ще до перерви зняти всі питання щодо переможця зустрічі. Найкращими шансами не скористалися Юрій Щериця, який вийшов віч-на-віч з воротарем, Олександр Скороход, після пострілу якого м’яч пролетів поруч зі стійкою, та Дмитро Кульгук, удар якого відбив голкіпер.  

З чудовим настроєм вийшовши на другий тайм, підопічні Євгена Чуприни продовжили активні наступальні дії. Невдовзі після перерви у арбітра були підстави призначити у ворота «Авангарда» пенальті за гру рукою захисника. Натомість, рефері відверто проігнорував цей епізод.   Підопічні Сергія Карпенка вийшла вперед на 48-й хвилині. Чемпіон Київщини провів швидку контратаку, яку блискуче завершив Володимир Шваб. Прудконогий вінгер уник положення поза грою та майстерно реалізував вихід віч-на-віч з воротарем.

На цьому неприємності для «Джуніорс» не закінчилися. В одному з епізодів арбітр знову пошкодував «Авангард», коли обмежився лише усним попередженням футболісту за відвертий поштовх ліктем у спину Верхова. Володимир при приземленні зазнав травми, через яку не зміг продовжити матч.   Надалі гра у «Джуніорс» розладналася. Зникла легкість та невимушеність, з якою шпитьківчани раніше створювали загрозу воротам суперника. Натомість, виникли «дірки» у центрі поля та в обороні, що відмінно використав «Авангард». Сомов та Шваб довели справу до розгрому, на що віце-чемпіон Київщини відповів ударом Щериці у поперечину.  

Перемога у принциповому протистоянні подарувала «Авангарду» перепустку до чвертьфіналу турніру. Щодо «Джуніорс», то для команди ще не все втрачено. Є невеличкий шанс на те, щоб вийти до наступного раунду як одна з двох кращих команд, які посіли у своїх групах третє місце. Для цього у останньому турі потрібно перемогти юнаків «Любомира» (Ставище) з якомога більшою різницею м’ячів та сподіватися на сприятливі результати у інших групах.  

«Джуніорс» (Шпитьки) – «Авангард» (Бзів) 0:3

Голи: Шваб 48, 83, Сомов 6

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты