Tribuna/Футзал/Блоги/ФК Джуніорс/Клас б’є порядок

Клас б’є порядок

«Джуніорс» здобув другу перемогу в чемпіонаті Києва з футзалу.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
6 ноября 2017, 11:06
Клас б’є порядок

«Джуніорс» здобув другу перемогу в чемпіонаті Києва з футзалу. У третьому турі шпитьківчани у напруженому і надзвичайно цікавому матчі переграли столичний «PARTIZAN».

Підопічні В’ячеслава Листопада побудували свою гру від захисту. Тож «Джуніорс» мав значну перевагу на майданчику.  Шпитьківчани більшість ігрового часу провели на половині поля суперника та частіше володіли м’ячем. Проте, отримати певні дивіденди з цієї переваги не вдавалося. «Партизани» щільно діяли у захисті та близько до своїх володінь опонентів не підпускали. Тому підопічні Вадима Гордієнка спробували взяти на озброєння дальні удари. Найчастіше воротам «PARTIZAN» загрожував Денис Крошан. Не дивно, що саме він став автором першого голу команди у матчі. Хоча, відзначився Денис у іншому стилі: після удару Антона Бутка метрів з восьми «партизани» залишили без нагляду Глуцького та Крошана. Рикошетом від захисника м’яч опинився у гравця «Джуніорс», якому не склало труднощів поцілити у порожні ворота.

Гол Крошана дозволив шпитьківчанам піти на перерву за рахунку 1:1, адже ще на початку зустрічі «PARTIZAN» завершив взяттям воріт одну з багаточисельних контратак. Постріл Андрія Степанюка у «дев’ятку» став несподіваним як для оборонця «Джуніорс», який не завадив опоненту пробити по воротам, так і для Юрія Балашева.

На початку другого тайму шпитьківчани знову поступалися супернику, причому вже з різницею у два м’ячі. Спочатку відзначився Віктор Данилів, який з п’яти метрів поцілив у порожні ворота, а згодом Максим Мовчан винирнув з-за спини Максима Назаренка, випередив Юрія Балашева та довів рахунок до 3:1 на користь «PARTIZAN».

«Джуніорс» дуже швидко виплутався з такого скрутного становища. В середині другого тайму в завершальній стадії швидкої контратаки Антон Бутко виманив на себе голкіпера та асистував Олександру Севериненко, який з п’яти метрів відправив м’яч у ворота. А вже за декілька хвилин відзначився сам Бутко. Антон скористався зручним пасом Дениса Крошана.

Нічийний рахунок протримався майже до фінального свистка, хоча моменти мали обидві команди. Щоб відібрати очки у «Джуніорс» підопічним В’ячеслава Листопада не вистачило півтори хвилини. Автором переможного м’яча став один з найкорисніших гравців на майданчику – Антон Бутко. 24-й номер «Джуніорс» отримав передачу від Максима Назаренка та майстерно один в один переграв голкіпера. Ще два м’ячі шпитьківчани забили вже тоді, коли «PARTIZAN» надзвичайно невдало розіграв п’ятого польового гравця.

За підсумками трьох турів «Джуніорс» має у своєму активі шість очок та разом з «BudmonsteR-AKVILON» (Київ) та броварським «Атлетиком» ділить 2-4 сходинки у турнірній таблиці. Попереду лише «Альтернатива», яка здобула перемоги у всіх трьох матчах.

«Джуніорс» (Шпитьки) – «PARTIZAN»  6:3

Голи: Крошан 18, Севериненко 24, Бутко 27, 35, Накаєв 36, Назаренко 36 – Степанюк 5, Данилів 20, Мовчан 23

«Джуніорс»:  Балашев, Торшин, Глуцький, Крошан, Накаєв, Севериненко, Бутко, Назаренко, Байдачний

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты