Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Невеселий старт у чемпіонаті Київскої області

Невеселий старт у чемпіонаті Київскої області

1 квітня «Джуніорс» було не до жартів.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
2 апреля 2017, 01:27
Невеселий старт у чемпіонаті Київскої області

Невтішним виявився підсумок стартового матчу «Джуніорс» у чемпіонаті Київської області. У Вишневому підопічні Вадима Гордієнка та Юрія Балашева з рахунком 0:1 поступилися «Авангарду» (Бзів). І якби ж то поразка була закономірною, але ні – по грі шпитьківчани переважали суперника  і заслуговували як мінімум на нічию. Втім, футбол часом буває дуже несправедливим, і звітна зустріч є кращим тому прикладом.

Перший тайм пройшов за рівної гри, практично без яскравих гольових моментів. Відзначити можна хіба що удар Юрія Щериці зі штрафного та сольний прохід Максима Сироти, завершити який хавбеку «Авангарда» не дали захисники «Джуніорс».

Після перерви шпитьківчани захопили ініціативу та мали відчутну перевагу. Інша справа, що втілити її у забиті м’ячі не вдалося – на заваді став голкіпер «Авангарду» Андрій Товт. В свій час досвідчений воротар чимало пограв у вищій та першій лігах України («Оболонь», «Зірка», «Миколаїв» - загалом близько 200 матчів на професійному рівні) і навіть відзначився двома голами. У звітному поєдинку Андрій відмінно читав гру, безпомилково діяв на виходах та ще й на лінії воріт продемонстрував неабияку реакцію. Чого лише вартий його сейв після удару Самара, який підключився на кутовий – м’яч вже опускався під поперечину, як Товт у акробатичному стрибку кінчиками пальців все ж таки дотягнувся до нього.

  

Залишившись в середині другого тайму у меншості (другу жовту картку отримав Володимир Верхов), шпитьківчани обертів не зменшили. Команда продовжувала контролювати м’яч на половині поля гостей та шукати шляхи до воріт Товта, але всі старання діючих чемпіонів області були марними. Натомість «Авангард» за хвилину до завершення зустрічі безжально скористався ледь не єдиною помилкою господарів у обороні: після невдалої скидки головою від Яблонька Іван Сомов з декількох метрів без роздумів пробив у дальній кут, без шансів для Євгена Стрижа.

Наступний матч у чемпіонаті Київської області «Джуніорс» проведе 15 квітня. У цей день команда на виїзді зустрінеться з бронзовим призером минулого сезону – «Патріотом» (Баришівський район).

"Джуніорс" (Шпитьки) - "Авангард" (Бзів) 0:1

Гол: Сомов 89

"Джуніорс": Стриж, Куба, Самар, Чуприна, Верхов, Резесідзе, Маринчук, Щериця, Байдачний (Яблонько, 56), Скороход (Курята, 72), Ткаченко (Левенець, 61)

"Авангард": Товт, Леонідов, Дорофєєв (Сомов, 75), Миколайчук, Кондратюк, Зелді (Кушнір, 75), Панфілов (Дарда), Поспєлов (Сирота, 46), Таран (Тітов, 90+1), Смалько

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты