Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Перемога для Балашева

Перемога для Балашева

У першому матчі на Меморіалі Макарова «Джуніорс» переміг «Колос»!

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
17 января 2017, 22:12
Перемога для Балашева

Вдалою видалася прем’єра ФК «Джуніорс» на Меморіалі Макарова. У першому матчі команда Сергія Шута, всупереч невтішним прогнозам, завдала поразки одному з лідерів першої ліги України «Колосу» (Ковалівка) і таким чином піднесла чудовий подарунок спортивному директору шпитьківчан Юрію Балашеву, для якого звітний поєдинок мав принципове значення.

Цілком очікувано матч розпочався з атак «Колоса». Втім, вже на 9-й хвилині підопічні Руслана Костишина були змушені діставати м’яч із сітки власних воріт. Свою команду підвід досвідчений Віталій Лисицький, який обрізався поблизу штрафного майданчика. Помилкою захисника скористався Байдачний: Андрій обігнав Семенко та переправив м’яча у ворота.

Надалі ініціативою володіла вища за статусом команда Руслана Костишина, а шпитьківчани мужньо тримали оборону та намагалися спіймати суперника на контратаці. І це підопічним Вадима Гордієнка ледь не вдалося: в середині першого тайму чудовою нагодою відзначитися забитим м’ячем не скористався Олександр Скороход, який завдавав удару з близької відстані.

Ближче до завершення першої половини зустрічі шпитьківчани пережили декілька неприємних хвилин. Від проблем колектив Сергія Шута врятував Євген Стриж, який здійснив два неймовірні сейви.

У другому таймі обидві команди зробили чимало замін, які позначилися на грі. Після перерви вже команда Вадима Гордієнка та Юрія Балашева диктувала супернику свої умови, що стало справжньою несподіванкою для деяких експертів (зокрема Олега Федорчука та Володимира Мунтяна), які спостерігали за матчем з трибун. «Джуніорс» демонстрував більш змістовний футбол та часто створював біля воріт «Колоса» небезпечні моменти. В середині другого тайму всі питання щодо переможця зустрічі мали знімати Скороход та Маринчук. Але удар Сашка заблокував захисник, а Денис з декількох метрів головою не влучив у ворота.

Вже у компенсований арбітром час «Колос» здійснив спробу зрівняти рахунок, проте знову у всій красі себе проявив Євген Стриж, який після удару нападника перевів м’яч на кутовий.

У іншому матчі групи молодіжна команда каменської «Сталі» з рахунком 4:1 розгромила запорізький «Металург».

«Колос» (Ковалівка) – «Джуніорс» (Шпитьки) 0:1

Гол: Байдачний 9

«Колос»: Литвиненко (Яшков, 46), Гаврилюк (Ковталюк, 46), Лисицький (Коропецький, 46), Семенко, Шевченко, Поздєєв (Вишняк, 46), Задоя (Цибульський, 46), Морозко (Чегурко, 46), Коровіков, Гавриш (Рябов, 46), Бондаренко.

«Джуніорс»: Стриж, Бабенко, Ремезовський, Чуприна, Самар, Бутко (Костяний, 46), Скороход, Маринчук, Куба, Бровко (Яблонько, 46), Байдачний (Левенець, 86).

Наступний матч на Меморіалі Макарова ФК «Джуніорс» проведе у середу, 18 січня. Суперником нашої команди стане минулорічний переможець турніру – представник української Прем’єр-Ліги донецький «Олімпік». Початок матчу – 12:00.

 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты