Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Вдалий вояж до Вінниці

Вдалий вояж до Вінниці

«Джуніорс» вийшов до основної сітки Кубка України серед аматорів.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
15 сентября 2016, 13:34
Вдалий вояж до Вінниці

Більшість гостей приїжджають до Вінниці подивитися на славнозвісне шоу фонтану, тоді як головною метою делегації зі Шпитьок у середу, 14 вересня, був матч-відповідь попереднього раунду Кубка України серед аматорів.  Саме у місті над Бугом «Патріот» з Кукавки приймав ФК «Джуніорс».

Після домашньої перемоги з рахунком 2:0 команда Сергія Шута мала значно вищі шанси на вихід до наступного раунду. Але володар Суперкубка Вінницької області, мотивований відомою піснею «Океану Ельзи», без бою здаватися не збирався. Підопічні Юрія Грошева (граючий тренер «Патріота» вийшов у стартовому складі та відіграв весь матч на позиції правого захисника), як і у першому поєдинку, нав’язали «Джуніорс» силовий футбол та були дуже близькі, аби відіграти тиждень тому надану супернику фору.

Найбільшу небезпеку для гостей несли в собі вкидання м’яча з ауту у виконанні кукавського Рорі Делапа – капітана команди Андрія Драгана. Саме після ось такого нехитрого способу поновлення гри господарі і відкрили рахунок у зустрічі – на добиванні вдало зіграв Артур Ковтун. Прикро, що сталося це за декілька секунд до перерви.

Зазначимо, що перед цим підопічні Вадима Гордієнка та Юрія Балашева втратили дві чудові нагоди, аби першими вийти вперед. Спочатку Олександр Скороход після скидки Самара (захисник підключився на кутовий) з близької відстані пробив точнісінько в руки голкіперу, а трохи згодом небезпечний удар Сашка після передачі Костяного заблокував захисник.

На початку другого тайму господарі поля двічі виходили віч-на-віч з Євгеном Стрижем, однак у обох моментах воротар «Джуніорс» був на висоті. Голкіпер шпитьківчан виграв обидві дуелі – і саме це, мабуть, стало переломним моментом зустрічі. Адже одразу після цього команда Сергія Шута перехопила ініціативу і більше подібних нагод супернику не надавала. А допоміг їй у цьому вихід на поле Антона Бутка, який зайняв позицію опорного півзахисника.

Далі небезпечні моменти виникали лише біля воріт «Патріоту». Врешті-решт свою перевагу колектив Вадима Гордієнка втілив в забитий м’яч. Його автором став Вадим Костяний. Результативну атаку розпочав Антон Бутко. Півзахисник «Джуніорс» перехопив м’яча в центрі поля та переадресував його Олександру Скороходу. Вінгер гостей віддав лівіше на Костяного, який, змістившись з флангу ближче до центру, з-за меж штрафного майданчика поцілив у дальній кут.

Під наглядом Нгахи Колінза (35-річний камерунець свого часу у складі «Ністру» двічі ставав бронзовим призером чемпіонату Молдови, пізніше грав за луганську «Зорю», алчевську «Сталь» та краматорський «Авангард», а нещодавно повернувся до Вінниці, де раніше закінчив технічний університет) шпитьківчани на досягнутому не зупинилися. Гості продовжили активно йти вперед та мали чудові нагоди вирвати перемогу. Зокрема удар Скорохода прийняла на себе стійка воріт, а Байдачний у найвідповідальніший момент (форвард вже поклав на газон голкіпера та готувався завдати вирішального удару) отримав травму. Цікаво, що м’яч після цього все рівно ледь не опинився в сітці воріт «Патріоту», проте в останній момент його з лінії воріт вибив Юрій Грошев.

 

Долучився до успіху у Вінниці і граючий президент «Джуніорс» Сергій Шут. Саме він в кінцівці зустрічі замінив травмованого Байдачного. Підсумковому рахунку 1:1 у стані «Джуніорс» всі були задоволені, адже цей результат вивів шпитьківчан у наступний раунд турніру.

 

«Патріот» (Кукавка, Вінницька область) – «Джуніорс» (Шпитьки) 1:1

Голи: Ковтун 45+1 – Костяний 65

«Джуніорс»: Стриж, Куба, Чуприна, Самар, Ремезовський, Верхов, Маринчук, Мельник, Скороход, Каркошкін, Байдачний. На заміну виходили: Костяний, Бутко, Шут, Левенець, Черновол.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты